avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... REFERITOR PENALITATI ( SAU ARENA LUPILOR )
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

REFERITOR PENALITATI ( SAU ARENA LUPILOR )

:sorry:dragii mei voi chiar sunteti administratori

Altfel la intrebarile mele puteati sa raspundeti simplu : Cucona studiaza ,,ORDIN Nr. 2329 din 28 decembrie 2001
pentru aprobarea Normelor metodologice privind organizarea şi conducerea contabilităţii în partidă simplă de către persoanele juridice fără scop lucrativ
EMITENT: MINISTERUL FINANŢELOR PUBLICE
PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL NR. 20 din 15 ianuarie 2002 si imi deschideati capul .

SE POT INCADRA LA NEREGULI ADUSE NORMELOR METODOLOGICE PRIVIND ORGANIZAREA SI FUNCTIONAREA ASOCIATIILOR DE PROPRIETARI I CAT SI INCALGCAREA LEGII 230/2007=D>PRIN CEEA CE NU AU FACUT EI, NU CA N-AR FI FOST INDREPTATITI SA FACA
S-A GRESIT DE LA ADMINISTRATOR, PRESEDINTE INCLUSIV COMISIA DE CENZORI
SI MAI AM TIMP DE STUDIU
V-AM SPUS CA S-AU PUS CU CINE NUTREBUIA ::thumbup:
Cel mai recent răspuns: LocatarB , utilizator 22:05, 21 Februarie 2009
In regula stimata doamna. Da, se mai intampla ca unii administratorii care mai fac postari pe forum sa tina unii cu altii, insa in general am observat ca majoritate explica lucrurile conform legii si nepartinitor, asa cum au inteles ei. De obicei vorbesc din experienta si cum mai spuneam, nu este absolut obligatoriu sa se potriveasca peste tot, desi legea-i una!
In legatura cu principiile de functionare a unei asociatii, sa stiti ca alt raspuns nu pot sa va ofer, decat cele conform legii, si nu de acum ci dintotdeauna, altfel cum v-ati mai putea dvs. apara. Este clar ca la dvs. in asociatie principiile sunt oarecum altele, dar aveti dreptul sa contestati, sa alegeti alti oameni care sa va conduca asociatie, alt administrator, etc.
In legatura cu OMF nr. 1969/2007 - asta-i legea acum si v-am facut atenta, pentru a face referire la acestact, in rest modificari la schimbare... fiecare face legea lui.
ienupar05 a scris:

:sorry:dragii mei voi chiar sunteti administratori

Altfel la intrebarile mele puteati sa raspundeti simplu : Cucona studiaza ,,ORDIN Nr. 2329 din 28 decembrie 2001
..........................
V-AM SPUS CA S-AU PUS CU CINE NUTREBUIA ::thumbup:

Ca sa raspund la solicitarea dv : Cucona studiaza legislatia actuala asa cum a precizat dl. Grecu.
Nu e bine deloc ca s-au pus cu cine nu trebuia. Explicati-le ca va costituiti asociatie de proprietari pe scara , desigur cu cheltuieli mai mari decat pana acum. Iar aceasta noua asociatie nu va avea nevoie de administrator, presedinte, casier, cenzor, femei de serviciu, etc, pentru ca va functiona in paradis , nu in Romania!
Succes "Cucoana" !
Sa ne tineti la curent.
Domnule Adriantot,

De ce te ataci ? te amenint cumva pe d-ta sau te simti in pielea celui atacat?
Baga-ti gherutele-n pernute pana iti vine si dumitale randul . Toate la randul lor, Nu santeti departe de ai mei.:magic:
Dnule Grecu ,

Oferiti discutii civilizate iar eu nu va pot raspunde decat civilizat si chiar va multumesc din suflet.
Un om corect. Felicitari !
vai domnilor..ce dulci sunteti cand auziti zgomot de gamela..Ce face moderatorul..nu obliga forumistii sa respecte topicul? mai ales ca ataca o doamna sau cucoana cum repetati.. speram raspunsuri clare din experienta unora,dar vb lui elga...se pare ca e sau nu e....duceti cititorii in eroare.

Alte discuții în legătură

Este legal ca asociația să solicite bani pentru a pune gresie și faianță în ghenă fără a avea acceptul proprietarilor? Carmencarmencarmen Carmencarmencarmen Este legal ca asociația sa solicite o suma de bani pentru a pune gresie și faianță în ghena fără acceptul proprietarilor? Și o suma destul de mare per ... (vezi toată discuția)
Partile comune in speta subsolul... danutzd danutzd Daca blocul are mai multe scari si la una din scari la subsol e sparta teava care colecteaza deseurile menajere sunt obligati si ceilalti locatari de la ... (vezi toată discuția)
Administrarea ascociatiei cu o firma specializata iulian odob iulian odob Buna ziua. Asociatia din care fac parte e formata din 30 de scari. In urma demisiei administratorului , cateva din scarile care si eu fac parte am decis sa ne ... (vezi toată discuția)