:sorry:dragii mei voi chiar sunteti administratori
Altfel la intrebarile mele puteati sa raspundeti simplu : Cucona studiaza ,,ORDIN Nr. 2329 din 28 decembrie 2001
pentru aprobarea Normelor metodologice privind organizarea şi conducerea contabilităţii în partidă simplă de către persoanele juridice fără scop lucrativ
EMITENT: MINISTERUL FINANŢELOR PUBLICE
PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL NR. 20 din 15 ianuarie 2002 si imi deschideati capul .
SE POT INCADRA LA NEREGULI ADUSE NORMELOR METODOLOGICE PRIVIND ORGANIZAREA SI FUNCTIONAREA ASOCIATIILOR DE PROPRIETARI I CAT SI INCALGCAREA LEGII 230/2007=D>PRIN CEEA CE NU AU FACUT EI, NU CA N-AR FI FOST INDREPTATITI SA FACA
S-A GRESIT DE LA ADMINISTRATOR, PRESEDINTE INCLUSIV COMISIA DE CENZORI
SI MAI AM TIMP DE STUDIU
V-AM SPUS CA S-AU PUS CU CINE NUTREBUIA ::thumbup:
pentru ienupar...sunt administrator impotriva administratorilor, administrator pentru protejarea si in serviciul proprietarilor...sunt proprietar impotriva adm/pres/cont/ casier (eu asta am unde locuiesc! unul singur cu aceste indeletnicir): ma supara adm. PM, spun presedintelui PM, ma supara casierul PM, spun presedintelui PM, ma supara adm PM, spun presedintelui PM. E chemat la primarie pres PM sa raspunda de faptele adm. PM, ale casierului PM, etc...
Haideti dlor adm sa ne dedicam binelui vecinilor nostri, sa nu ii mai admonestam cand ne cer o explicatie...Oamenii au devenit agresivi, vin cu scandal, pt ca au fost tratati mereu ca niste sclavi. Daca le aratam bunavointa , vor raspunde la fel. Noi suntem in serviciul lor! Cand veti intelege? Nu puteti, renuntati. Exista legea 544/2001- afli orice de la orice institutie, numai de la stapanii asociatiei nu poti afla nimic: val. facturii, ce bani ai dat pt reparatii, ce documente ai...viata este grea, sa nu o facem si mai grea. ARMISTITIU! Va rog sa fiti politicosi, civilizati, ca sa impunem aceasta norma tuturor. O zi buna. P.
Pt -Ienupar05-
Intr-o asociatie de locatari, dintr-un bloc P+10 cu trei scari, care functiona pe aceleasi principii enumerate de dvs.ca apartinand asociatiei in care locuiti, una din scari a hotarat sa se constituie in asociatie pe scara. Din anul 2000 pana in prezent, nu a existat nici un motiv sa se regrete separarea. Avantajul? Cheltuielile sunt mai mici si posibilitatea verificarii acestora mai mare. Nu veti mai suporta reparatiile aferente altor scari, eventualele venituri realizate vor fi folosite doar de scara dvs., iar pentru administratie veti gasi o persoana fizica sau juridica care sa solicite o plata convenabila.
Felicitari=D>