avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... neplata salariului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

neplata salariului

lucrez la o firma de aproximativ 4 ani dar cu o intrerupere acum 1 an si 3luni de 1luna jumatate. nu mi-am primit niciodata salariul si nici nu am semnat pentru el. Cum pot sa-l recuperez mai ales ca cei de la conducere nu mi-au mai dat nici diurna de deplasare de care beneficiam si am ajuns la mila prietenilor sa traiesc de pe o zi pe alta
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:29, 13 Februarie 2013
Practic, la orice....
Acea coala alba de hartie nu produce efecte juridice decat daca este folosita .. dvs aveti posibilitatea s-o anulati ..
Sa zicem ca doamna administrator se va folosi de hirtia respectiva si o va completa astfel incit va rezulta o dovada precum eu as fi semnat ca mi-am incasat toate drepturile salariale.Vreti sa puneti ca nu pot dovedi ca respectiva hirtie a fost completata dupa ce a fost semnata ?Eu am semnat-o in anul 2009 si ea ar completa-o in 2013. Sigur exista o mtoda prin care sa dovedesti acest fals:-/:-/
Se poate dovedi falsificare scrisului .. nu a sustinut nimeni contrariul
mai ramine o singura probema. Daca eu nu am nici un act in posesie prin care dovedesc ca sunt angajat la firma respectiva,cum pot sa o actionez in instanta ??

Alte discuții în legătură

Recuperare datorii salariale fara cim ContSters96141 ContSters96141 Socrul meu a lucrat pentru o firma privata ca mecanic locomotiva din 01.11.2006 pana in 01.02.2009. In februarie a incetat activitatea deoarece avea de ... (vezi toată discuția)
Act aditional - marire salar , neinregistrat in revisal, dar contabilul sustine ca s-au platit contributii la valoarea marita . BFlor BFlor Buna ziua, In cadrul firmei in care am lucrat mi s-a marit salariul brut , in 2012, de la 1200 la 1400 ron. Cel putin asa era trecut pe statul de plata pe ... (vezi toată discuția)
Ani lipsa la vechime in cartea de munca luciapatricia luciapatricia Buna ziua Am lucrat in perioada 2006-2010 intr-o firma..M-am reintors din anul 2012 luna iunie,si avand nevoie de niste documente ,am scos stagiul de ... (vezi toată discuția)