Buna ziua , va rog sa imi spuneti daca o somatie de plata este inscrisa in cartea funciara apartamentul poate fii pus la vanzare desi exista o ipoteca bancara si in afara de debitor mai exista un coproprietar ? Sotul meu in urma unui litigiu de munca a ajuns la executare silita pentru suma de 14500 ron si desi din suma respectiva s-au platit aproximativ 4000 din popriri pe salariu ne-am trezit cu somatie de plata inscrisa in cartea funciara . Apartamentul este cumparat prin credit bancar la care si eu sotia sunt coplatitor so proprietar . Va rog sa imi spunrti daca imi poate pune apartamentul la licitatie si ce as putea face sa impiedic acest lucru .Va multumesc!
Un singur amendament am de facut, la ceea ce cu mult profesionalism v-a spus doamna Tugui.
Puteti plati debitul, pana cel tarziu cu 15 zile dupa ce se vinde imobilul/bunul mobil la licitatie. Daca platiti, faceti contestatie la executare ca ati platit si obtineti desfiintarea executarii silite. Evident trebuie sa platiti si cheltuielile de executare, pe langa creanta.
Executare silita
aleaca24
buna ziua sunt executata silit pe contul de salariu cu 1\\3 cf legii pt un card de cumparaturi de la un ifn .e ok trebuie sa platesc ce am cheltuit dar am ... (vezi toată discuția)