avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contestatie la executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

contestatie la executare silita

va rog respectuos daca pote cineva sa ma ajute :
cum se intocmeste contestatia ?
ce trebuie sa cuprinda ?
pot sa o fac eu sau trebuie facuta de un avocat ?
cererea de executare a fost introdusa pe 29.01.2013 si admisa pe 31.01.2013
va multumesc
Cel mai recent răspuns: NeamTuLe , utilizator 15:07, 1 Iulie 2013
Va mutumesc !
Am sa incerc sa nu pierd absolut nimic : clauze abuzive, dobanzi, penalitati, comisioane, etc.
B-)
am vorbit cu un avocat si era foarte simplu...
in contestatie , nu recunosc SC care mi-a facut executarea pt ca are alta denumire fata de cea care intocmit asa zisul "contract".
nu e vorba de preluare creante. efectiv are alta denumire...
spune-mi te rog ce ai rezolvat si eu sunt in aceeasi situati; o sc a cerut executarea si conractul il am cu alta sc
multumesc
pe 19.04. am termen...
multumesc , te rog sa ma anunti cum a decurs

Alte discuții în legătură

Cautiune in dosar de executare silita??? pacurariu maria pacurariu maria Buna ziua Am facut contestatie la execurate silita si am platit taxa de timbru calculata de 5oo ron.Am primit azi hartie de la Judecatorie pentru plata unei ... (vezi toată discuția)
Executarea silita-urgent(va rog) ditfloris ditfloris In urma partajului am preluat locuinta,intrucat cealalta parte n-a dorito,sperand sa pot face un credit si sa-i achit sulta sau,eventual, s-o vand. Au trecut 2 ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare proprie,amenda rovinieta si onorariu executor GooGdan GooGdan Buna ziua, Am primit acum 2 zile o dispunere de executare silita prin poprire pt o amenda de rovinieta din 2011 de 28euro,plus aproape 100euro onorariu ... (vezi toată discuția)