avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contestatie la executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

contestatie la executare silita

va rog respectuos daca pote cineva sa ma ajute :
cum se intocmeste contestatia ?
ce trebuie sa cuprinda ?
pot sa o fac eu sau trebuie facuta de un avocat ?
cererea de executare a fost introdusa pe 29.01.2013 si admisa pe 31.01.2013
va multumesc
Cel mai recent răspuns: NeamTuLe , utilizator 15:07, 1 Iulie 2013
azi am avut al 2 lea termen , am facut cerere de suspendare a executarii ,iar IFN-ul a venit cu o intampinare... am termen pe 31.05.2013

Va rog, sa-mi spune-ti daca o lege noua se poate aplica la un contract care era deja in derulare?
Adica, contract incheiat cu IFN-ul in dec.2005 poate fi cu titlu executoriu cum arata O.G. 28/2006 art.45 si LEGEA 93/2006 art.52
Legea civila nu retroactiveaza. Nu se aplica, contractul trebuie investit cu formula executorie, daca e din 2005. Dar, daca a fost ulterior aditionat, dupa intrarea in vigoare a acelor prevederi, pentru modificari se aplica legea care era deja in vigoare.
Ultima modificare: Vineri, 10 Mai 2013
ContSters214341, utilizator
Multumesc mult !
Am si eu o problema cu[]si saptamana aceasta trbuie sa fac contestatie pentru k expira cele 15 zile si nu gasesc si eu pe cineva sa se uite peste actele trimise de la executor sa ma indrume ce sa fac.
Ultima modificare: Luni, 1 Iulie 2013
ContSters214341, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cautiune in dosar de executare silita??? pacurariu maria pacurariu maria Buna ziua Am facut contestatie la execurate silita si am platit taxa de timbru calculata de 5oo ron.Am primit azi hartie de la Judecatorie pentru plata unei ... (vezi toată discuția)
Executarea silita-urgent(va rog) ditfloris ditfloris In urma partajului am preluat locuinta,intrucat cealalta parte n-a dorito,sperand sa pot face un credit si sa-i achit sulta sau,eventual, s-o vand. Au trecut 2 ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare proprie,amenda rovinieta si onorariu executor GooGdan GooGdan Buna ziua, Am primit acum 2 zile o dispunere de executare silita prin poprire pt o amenda de rovinieta din 2011 de 28euro,plus aproape 100euro onorariu ... (vezi toată discuția)