avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... alienare parentala ,pot avea sanse?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

alienare parentala ,pot avea sanse?

doresc sa deschid un proces impotriva fostei sotii de alienare a copiilor impotriva mea.
din pacate copii sunt acum majori dar procesul alienarii este inceput de mult timp,eu mi am dat seama de acest lucru poate prea tarziu.
imi iubesc copii enorm si sufar pentru ca imi refuza orice comunicare,in conditiile in care am facut mari sacrificii personale pentru ca ei sa poata avea ce isi doreau.
Nu i am atins niciodata cu o palma macar,nu m au vazut niciodata ,, pilit* ca sa nu mai zic beat.
Mama lor avand probleme ,, de personalitate* se pare ca a reusit sa faca ceva ce pentru mine reprezinta cel mai mare rau pentru un tata care mergea tot anul cu o pereche de blugi iar copii acasa aveau calculator de 1000 euro,iar portocalele bananele, etc se stricau in fructiera.Sunt disperat sunt prabusit nu ma pot ridica.....copii au fost si sunt viata mea si fara sa vreau sa fiu rau nu pot trece cu vederea acest lucru fostei sotii.....pot face sau spera ceva in acest sens?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:44, 9 Februarie 2013
Se vede ca ati avut o mare dragoste, transformata acum intr-o mare ura.
Eu va sfatuiesc sa va calmati, meditati la tot ce a fost, nu incercati cu instanta, va pierdeti timpul si banii aiurea; cu siguranta ati gresit ceva fata de ei, nimeni nu pleaca de bine ; si daca de 5 luni supravietuiesc 3 persoane mature, inseamna ca realizeaza venituri si nu sunt niste intretinuti.
sunt sigur ca daca copii nu afla ca au fost mintiti,manipulati,folositi,indusi in eroare, ii am pierduti pentru totdeauna chiar daca ei se vor maturiza cu timpul.
Totusi speranta mea este ca poate afland si stiind adevarul, chiar daca nu acum,dar dupa ce se vor maturiza macar ma vor putea intelege......nu credeti ca este cumplit sa fii judecat si condamnat pe nedrept....si mai ales sa nu ti se ofere sansa sau drepul de a te apara?



Si eu va respect si va multumesc.

doar ca ma simt inselat si nedreptatit in toata profunzimea sufletului meu.
majoritatea legilor apara partea materiala dar cea sufleteasca?

da ura fata de aproapele pe care l ai crezut de partea ta ,dovedindu se a fi ,,spanul" din poveste. fata de copii va spun sincer ca ii iubesc nu au absolut nicio vina.poate ii condamn pentru ca imi refuza apararea macar sa ma asculte nu neaparat sa si ma inteleaga sau sa creada la acest moment.

Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Februarie 2013
gi-jane2, moderator
poate fi cumva alienare? poate fi cumva denigrare? poate fi lezarea dreptului la propria imagine ? poate fi furt? nu binenteles sunt doar exagerari ale mele......
E dreptul dvs sa chemati in judecata pe cine doriti, pt ce credeti dvs. Veti avea sarcina grea cand va fi vb sa probati ce sustineti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul copilului de a petrece timp cu tatal - ce e de facut? CostinIancu CostinIancu Buna ziua, Dupa cum mentionam si in alte topicuri de pe acest forum, sunt in proces cu fosta sotie pentru modificarea programului meu de vizita a fetitei ... (vezi toată discuția)
Custodie exclusivă copil Nicolae_1980 Nicolae_1980 Bună ziua ,sunt tatăl unui băiețel de 9 ani,am divorțat acum un an la notar unde am stabilit:custodie comună,domiciliul copilului la mamă,să-i plătesc ... (vezi toată discuția)
Nerespectare hotarare judecatoreasca incredintare minor dorinaisac dorinaisac Buna ziua! As dori sa stiu ce se poate face in cazul in care parintele caruia i-a fost incredintat minorul impiedica relatiile celuilalt parinte cu copilul ... (vezi toată discuția)