avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere recurs formal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere recurs formal

Buna seara!
Ce se intampla daca se fac 2 cereri de recurs formal?
Sunt in asteptarea motivarii de la tribunal si cum avocata nu mi-a raspuns la telefon am facut recurs formal. A doua zi m-a sunat avocata si mi-a spus ca a facut recurs formal (asa ii cerusem eu ca ea nu vroia sa-mi faca) . Avocata dorea sa faca recursul dupa primirea motivarii.
Se poate intampla ceva?
Multumesc ptr raspuns.
APROPO.....Preferam sa nu fie plina de logica avocata mea si sa faca ceea ce trebuie ca sa nu fi ajuns in situatia LOGICA #-o de a face recurs.
Cu respect ,d-na av. GabrielaA
Ultima modificare: Marți, 12 Februarie 2013
ContSters280210, utilizator
abeldan a scris:

APROPO.....Preferam sa nu fie plina de logica avocata mea si sa faca ceea ce trebuie ca sa nu fi ajuns in situatia LOGICA #-o de a face recurs.
Cu respect ,d-na av. GabrielaA

Ca simplu justitiabil, nu mi-am permis niciodata sa calific decat comportamentul personal (nu profesional) al unui profesionist.Aproape intotdeauna calea de atac este utilizata de partea nemultumita, care doreste (uneori motivat) sa mearga "pana'n panzele-albe!".Singura modalitate corecta de riposta a dv., este cea de a renunta la contract. Dovada este ca v-ati pronuntat in "disperare de cauza" si nu ati avut cunostintele necesare pentru a cataloga un demers profesional.
Ce ati zice ca dupa aflarea motivatiei, sa aflati ca nu exista motive de recurs?Veti mai reinnoi contractul de reprezentare si pentru calea de atac?

Buna seara!
Motive de recurs vor fi. Doar n-o sa raman cu beleaua pe cap toata viata .
Adica nu o sa platesc impozitul unui lucru toata viata. Mai ales ca acest lucru nu l-am avut niciodata. Acest lucru mi sa bagat la impozit cu o chitanta de mana falsa.
Am cerut persoanei care m-a reprezentat sa facem plangere penala si a refuzat. Iar acum 3 zile mi-a spus sa facem plangere penala dar tot ea a continuat ca nu putem ptr ca stiu de aceasta chitanta de mai mult de 60 zile.
Daca sunteti amabil, dati-mi numele dvs. fac o chitanta de mana falsa si o bag la recurs mentionand ca v-am vandut dvs. acel lucru.
Apoi sa vedem ce comportament aveti . Cu respect.
Am si eu o intrebare pentru domnul avocat @alv84: in ce reglementare legala este prevazut termenul de 30 de zile pentru motivarea hotararii, nu de alta dar eu am asteptat patru luni ca sa se motiveze o hotarare nedreapta si mi s-a respins apelul ca tardiv fiindca nu am primit sentinta.

Alte discuții în legătură

Comunicare sentinta Matei Eugen Marius Matei Eugen Marius Care este termenul legal de motivare al unei sentinte? Care este termenul legal de comunicare al sentintei, raportat la data pronuntarii/motivarii? Multumesc. (vezi toată discuția)
Perioada de recurs szebeni arthur szebeni arthur dupa discutiile in fond in cadrul unui proces civil judecatorul a acceptat cererea partii adverse de a da sentinta in 7 zile,unde gasesc eu sentinta ptr a ... (vezi toată discuția)
Termen de apel 5 zile de la pronuntare Rapeanu  Mihaela Gianina Rapeanu Mihaela Gianina Daca pe portalul instantelor de judecata scrie termne de 5 zile de pronuntare la judecatoria Resita, noi nu ptem face apel in acest termne deoarece nu ni s-a ... (vezi toată discuția)