Buna seara!
Ce se intampla daca se fac 2 cereri de recurs formal?
Sunt in asteptarea motivarii de la tribunal si cum avocata nu mi-a raspuns la telefon am facut recurs formal. A doua zi m-a sunat avocata si mi-a spus ca a facut recurs formal (asa ii cerusem eu ca ea nu vroia sa-mi faca) . Avocata dorea sa faca recursul dupa primirea motivarii.
Se poate intampla ceva?
Ptr recurs vom introduce la dosar declaratia notariala sau de mediere a persoanei care ma chemat in judecata declarand ca nu eu sunt persoana caruia ia vandut acel auto.. si ca a fost
o potrivire de nume . Eu sunt din Constanta iar cel care a cumparat acel auto este din Bacau. La fond nu am fost prezent (ptr ca nu am stiut de existenta acestui proces) iar la apelul a fost solutionat ca nefondat, cu recurs.
Adica, daca persoana recunoaste ca nu eu sunt cumparatorul acelui auto instanta o sa mi-l
bage cu forta pe gat?
Totul este posibil, inseamna ca stiti dvs ce se intampla in justitia din tara , stimate consultant nucu .
Cu respect.
Da, se poate sa dureze mai mult, termenul de 30 de zile din pacate datorita supraaglomerarii instantelor nu se prea respecta ... singura solutie este sa asteptati ...