@jade_0923 - unde aveti dreptate, aveti, dar mai departe, nu este cazul... si da, poate ca @alexaka, chiar avea nevoie de ceva ”lectii de organizare si administrare a unui bloc...”.
Inecatul s-a salvat, era pe malul apei, noi nu am fost de fata la eveniment dar am aflat de la dansa ce-a patit si ce ar trebui sa faca sa nu mai pateasca la fel, nu? Adica - tocmai asta am comentat impreuna si personal m-am declarat de acord cu cele scrise de dvs.
Ca drept dovada:
- autoarea topic-ului s-a declarat multumita de raspunsurile primite, adica am spus ca nu este corect ca numai dansa sa prticipe la cheltuielile de desfundare a coloanei de colectare apa menajera - bucatarii si da, am mai aratat cum procedam noi prin unele asociatii , unde UNII administrator umfla facturile sau mai si delapideaza...
- la sfarsitul lunii ian. 2013, personal am fost acuzat, chiar aici pe forum ca, umflu facturile (de, sunt administrator) - ceva legat de repartizarea cheltuielilor la apa rece si apa calda. Daca aveti curiozitatea pot sa va dau link-ul (27 decembrie 2013) cu tot topic-ul din care a reiesit in final ca cetateanul care a scris aici in forum, nu era documentat - ca sa nu zic altfel. Acolo unde intr-adevar administratorii inventeaza cheltuieli, vina apartine as. proprietari, adica membrii sai, conducere, com. de cenzori. Altfel cum sa zic? Hai sa ne aflam in treaba si sa comentam ce zic unii si altii despre netrebnicii de administratori. Dar am notat, doar UNII, nu toti, dar ce mai conteaza... troaca-i mare, incape toata lumea. Si daca fura cei de la asociatie, oropsitul de proprietar de ce sa nu fure si el cate ceva? Nu toata lumea fura? Pot sa va dau o sumedenie de exemple in care UNII proprietari, de altfel cetateni onorabili au fost prinsi cu mata in sac.