Buna seara.
In procesul de partaj pe instanta de fond s-a dat o sentinta civila pe care am atacat-o cu apel. Instanta de la tribunal a dat o decizie corecta corectand erorile ce s-au strecut in sentinta data pe instanta de fond.Nu s-au administrat probe pe instanta de apel, instanta folosindu-se de probele din dosar pentru decizie. Partea adversa nu a declarat apel ci doar a sustinut ca sentinta de pe instanta de fond este cea temeinica si legala.
Acum partea adversa a depus recurs. Sunt sanse ca instanta de la curtea de apel sa schimbe radical decizia de pe instanta de apel?
Cu stima
In recurs nu se va rejudeca in fond litigiul dvs, ci hotararile vor fi analizate doar prin prisma motivelor de recurs strict reglementate prin lege, care sunt motive de legalitate si nu de temeinicie.
Buna ziua,
Pe instanta de recurs s-au dat doua termene distincte pentru dosar: un termen pentreu solutionarea cererii de ajutor public judiciar (partea adversa a depus cererea) si un termen pentru solutionarea fondului.
A fost termenul pentru solutionarea cererii de ajutor public judiciar la care s-a dat solutie: "amana cauza: se acorda termen pentru solutionarea cererii de ajutor public judiciar"
Ce implica aceasta? Nu s-a judecat?
Da, inca nu s-a judecat cererea de acordare a ajutorului public judiciar. Probabil ca nu au fost depuse toate actele cerute de lege pt a putea fi solutionat acest tip de cerere.
Buna ziua,
De la data la care s-a depus cerere de ajutor public judiciar au trecut mai bine de 2 luni. In acest timp au fost date 3 termene pentru solutionarea cererii de ajutor public judiciar? E posibil sa se amane cauza asa de mult timp pentru ca cel care a solicitat cererea nu a depus initial toate documentele necesare cererii; la al doilea termen instanta a spus ca-i va comunica in scris ce documente trebuiesc; la al treilea termen eu am depus documente prin care aratam ca persoana este actionar la societati comerciale, are pfa...instanta a dat termen si a trimis adresa la solicitant pentru mai multr informatii; al patrulea temen- instanta a amanat cauza pe motiv ca s-a intors adresa pe care au trimis-o la solicitant(adica acesta nu a intrat in posesia ei).
E logica si legala procedura?
Cu stima