avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recurs partaj
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recurs partaj

Buna seara.
In procesul de partaj pe instanta de fond s-a dat o sentinta civila pe care am atacat-o cu apel. Instanta de la tribunal a dat o decizie corecta corectand erorile ce s-au strecut in sentinta data pe instanta de fond.Nu s-au administrat probe pe instanta de apel, instanta folosindu-se de probele din dosar pentru decizie. Partea adversa nu a declarat apel ci doar a sustinut ca sentinta de pe instanta de fond este cea temeinica si legala.
Acum partea adversa a depus recurs. Sunt sanse ca instanta de la curtea de apel sa schimbe radical decizia de pe instanta de apel?
Cu stima
Cel mai recent răspuns: Nina1 , utilizator 12:45, 21 Martie 2013
Care sunt documentele prevazute de lege care trebuiesc sa insoteasca o cerere de ajutor public judiciar?
Cu stima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sã solicit casarea cu trimitere spre rejudecare? manuelaturcu manuelaturcu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati intr-o problema. Am avut un proces de anulare a unui act administrativ si actiunea a fost respinsa de catre tribunal. Intre ... (vezi toată discuția)
Recurs la curtea de apel ContSters222775 ContSters222775 Buna ziua, In cadrul unui Apel la un proces civil, de anulare a unui certificat de mostenitor, mi s-a respins reaudierea martorilor de la rejudecare in ... (vezi toată discuția)
Procedura judecarii in recurs - depunere intampinare, propunere probe lonita lonita Buna ziua. Sunt intr-un proces pentru stabilire program vizitare minor, urmeaza sa se judece recursul, primul termen este in iunie. Am depus ... (vezi toată discuția)