avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Acord parinte pentru pasapoarte minori
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Acord parinte pentru pasapoarte minori

vreau sa plec in spania am doi copii de 9 si 5 ani fostul sot nu vrea sa-mi dea procura sa pot iesi din tara pt ca nu vrea el ce trebe sa fac copiii sint sub custodia mea dar are drept de vizita am fost la pasapoarte nu vor sami dea fara procura eu vreau sa ma recasatoresc si sa ies din tara pt o viata mai buna a copiilor mei ce ar trebui sa fac?dati-mi un sfat,nu mi se pare normal sa nu avem dreptul.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 07:41, 26 Februarie 2013
ambii parinti cu drept de vizita dati 2 in custodia mea cu sentinta irevocabila divortul pe 08 februarie 2011
Pai teoretic el iubeste copii. Daca iubeste copii le vrea binele. Daca le vrea binele trebuie sa-i lase sa plece. Pe de alta parte vi se opune pentru ca are un conflict personal cu dumneavoastra, probabil, sau alceva, radacina acestui conflict se poate identifica si stinge. Opinia mea este ca, sunt sanse mari, dat fiind ca iubeste copii, sa se medieze acest conflict.
Daca nu gasiti alta rezolvare si va decideti sa veniti la mediere va anunt ca medierea, pentru promovarea ei, se poate face si gratuit.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Februarie 2013
Cristian Raduta - Birou de Mediator, Mediator
Eu intrebasem ce scrie pe hotarare, nu ce credeti dvs ca scrie..
Ati fost dvs personal cu hotararea de divort legalizata cu formula definitiva si irevocabila la pasapoarte si au zis ca nu va fac ?
da ma amenintat ca ma chinuie asa toata viata si cu asta isi bate joc va dati seama ce tata poate fii sa ma tina departe de copii si sa nu vina sai vada pe ceilalti chiar deloc decit o data de cind am divortat mediera ,nu inteleg termenul nu stiu ce sa fac ,credeti-ma in situatia mea e foarte greu daca nu am macar o sansa si depind de aceasta procura
da am fost ma aflu la pitesti si acuma vin deacolo mi-a spus ca numi face pt ca imi trebuie acordul tatalui procura cu semnatura
Ultima modificare: Miercuri, 20 Februarie 2013
gi-jane2, moderator
V-ati dus cu hotararea de divort sau doar ati fost sa va informati ?

Alte discuții în legătură

Pasapoarte minori anik233 anik233 Buna seara.. Sunt mama a doi copii minori in varsta de 4 si respectiv 6 ani.Sunt divortata de ceva timp si m-am stabilit in Londra.As vrea sa stiu de ce acte ... (vezi toată discuția)
Iesire din tara a minorului fara acordul tatalul? claudiuionescu75 claudiuionescu75 Buna ziua, Poate fosta mea sotie sa-l scoata din tara pe fiul nostru fara acordul meu? Precizez ca am divortat in 2010, inainte de aparitia legii privind ... (vezi toată discuția)
Doresc sami aduc copiii din romania in anglia dananagi dananagi buna.eu sint cu domiciliul in anglia.dar copiii mei sint in romania cu mama mea.cel mic are 8 ani si cel mare 16.am procuri de la tatal copiilor.dar mama mea ... (vezi toată discuția)