avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Acord parinte pentru pasapoarte minori
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Acord parinte pentru pasapoarte minori

vreau sa plec in spania am doi copii de 9 si 5 ani fostul sot nu vrea sa-mi dea procura sa pot iesi din tara pt ca nu vrea el ce trebe sa fac copiii sint sub custodia mea dar are drept de vizita am fost la pasapoarte nu vor sami dea fara procura eu vreau sa ma recasatoresc si sa ies din tara pt o viata mai buna a copiilor mei ce ar trebui sa fac?dati-mi un sfat,nu mi se pare normal sa nu avem dreptul.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 07:41, 26 Februarie 2013
N-are-a face livretul de familie cu documentele pentru pasapoartele copiilor.
Daca hotararea de divort are mentiunea defintiva si irevocabila si in ea scrie, asa cum vi s-a zis mai sus, ca minorii va sunt incredintati spre crestere si educare nu ati fi avut probleme.

De ce voiati sa le faceti pasapoarte simple temporare (la urgenta)? Poate de-asta nu v-au primit actele, ca nu ati avut un motiv intemeiat pentru care le-ati solicitat.
Probabil ca in sentinta este stabilita custodia comuna si doar locuinta minorilor este stabilita la dvs. Scrieti-ne cuvant cu cuvant ce scrie in sentinta dupa rubrica de la final la ,,hotaraste,, dupa ce face referire la divort, se mentioneaza de incredintarea minorilor. Scrieti prin copiere, ca sunt doar 5-6 propozitii ,sa vedem si noi despre ce este vorba.
S-a lamurit problema intre timp: mentiunea era trecuta pe fila a 2-a a sentintei si lucratorii de la Pasapoarte nu au vazut-o, de aceea i-au respins actele utilizatoarei.
Erau grabiti...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasapoarte minori anik233 anik233 Buna seara.. Sunt mama a doi copii minori in varsta de 4 si respectiv 6 ani.Sunt divortata de ceva timp si m-am stabilit in Londra.As vrea sa stiu de ce acte ... (vezi toată discuția)
Iesire din tara a minorului fara acordul tatalul? claudiuionescu75 claudiuionescu75 Buna ziua, Poate fosta mea sotie sa-l scoata din tara pe fiul nostru fara acordul meu? Precizez ca am divortat in 2010, inainte de aparitia legii privind ... (vezi toată discuția)
Doresc sami aduc copiii din romania in anglia dananagi dananagi buna.eu sint cu domiciliul in anglia.dar copiii mei sint in romania cu mama mea.cel mic are 8 ani si cel mare 16.am procuri de la tatal copiilor.dar mama mea ... (vezi toată discuția)