Buna ziua tuturor,as vrea sa va intreb ce inseamna ''Solutie: admite actiunea cu apel'' intr-un proces de custodie,in care am cerut custodie exclusiva si pensie alimentara,iar dupa aproape un an de proces,judecatoarea mi-a dat hotararea in favoarea mea,a admis cererea mea respectiv custodie exclusiva si pensie alimentara, din cauza neprezentarii tatalui copilului,si de asemenea lipsa anchetei sociale la adresa lui.Va multumesc!
Buna seara!Este un dosar de stabilire a exercitarii autoritatii parintesti exclusive, de stabilirea locuintei minorului si stabilirea unei pensii de intretinere in favoarea unui copil nascut in afara casatoriei.
Deci sunteti in prima varianta si astfel aveti un termen de apel de 15 zile de la comunicarea hotararii.
Daca in intervalul termenului aratat mai sus, partile nu formuleaza calea de atac, hotararea va ramane definitiva si irevocabila prin neapelare si ulterior puteti solicita instantei legalizarea hotararii.
Am inteles,sper ca nu o sa faca nici un apel,din moment ce nu a contribuit mai cu nimic la cresterea copilului,dar el tot vrea sa ia copilul la el,de dimineata pana seara zice el,dar m-am rugat de atatea ori de el sa vina la proces si nu a vrut,ultima data saptamana trecuta a venit cu avocata lui,dar nu au ramas la proces,au venit doar ca au crezut ca pot sa ma faca pe mine sa.mi schimb cererea,si sa.i acord custodie comuna.eu am fost de acord sa facem custodia comuna,cu conditia ca ,copilul sa nu plece de langa mine,avand in vedere ca are doar 1 an.iar dupa ce a plecat,cand am avut infatisarea am fost prezenta decat eu cu avocatul meu.Iar judecatoarea vazand ca nu s.a prezentat la nici una din cele 6 infatisari a hotarat ca nu il intereseaza de copil,si mi,a admis mie cererea,Acum daca el face recurs,ce se poate intampla?