Buna ziua tuturor,as vrea sa va intreb ce inseamna ''Solutie: admite actiunea cu apel'' intr-un proces de custodie,in care am cerut custodie exclusiva si pensie alimentara,iar dupa aproape un an de proces,judecatoarea mi-a dat hotararea in favoarea mea,a admis cererea mea respectiv custodie exclusiva si pensie alimentara, din cauza neprezentarii tatalui copilului,si de asemenea lipsa anchetei sociale la adresa lui.Va multumesc!
Doamna, apelul este ca si cum ai lua procesul de la inceput, doar ca dovezile din dosarul de fond se pot completa cu alte inscrisuri, se pot audia martori, interogatoriu, etc.
Deci circul se reia.
Daca in apel se prezinta, isi justifica absenta la termene prin serviciul sau, aduce chitantele de pampersi si lapte si mai arata si o poza cu el si bebe-ul, aveti toate sansele sa aveti autoritate parinteasca comuna.
Din moment ce are avocat, coace ceva.
Nu va culcati pe laurii victoriei, meciul nu s-a terminat, din pacate.
Chestia e ca el nu avea nici un avocat inscris la dosar,a venit cu o avocata in dimineata procesului,doar ca sa stea de vb cu mine,si am impresia dar nu sunt suta la suta sugura,ca dansa era avocata sorei lui ,aceasta fiind persoana publica in televiziune,si am impresia ca a vnt doar asa fiindca stia ca eu o sa fiu cu avocatul meu acolo.Iar cand a vazut ca nu o sa.l las sa ia baiatul la el acasa,au plecat,nu au vrut sa stea la proces.In momentul acela nu avea nici un avocat inscris.