avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contributii datorate fondului cultural national
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contributii datorate fondului cultural national

Buna ziua, azi am primit o instiintare, ca datorez 3% din venit incepand cu anul 2010, la Fondul Cultural National. Firma mea se ocupa cu serigrafie respectiv tiparire (nu reproducem obiecte culturale). E legal sau ne pune in gat iarasi o taxa?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Hermon , utilizator 22:58, 12 Aprilie 2013
postez linkurile din nou,paote acuma e ok. Dc. nu, documentele despre care am vorbit le gasiti pe sit-ul AFCN › CONTRIBUŢII FCN › INFORMATII UTILE
protocol cu ONRC: [ link extern ]
scrisoare deschisa: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cota 3% catre fondul national cultural popalexa popalexa buna va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: -art.21 lit.f) prevede ca \\"operatorii economici datoreaza o cota de 3% din incasarile realizate din vanzarea ... (vezi toată discuția)
Fondul cultural national BEDA3172 BEDA3172 Buna ziua, Am primit o notificare de la AFCN prin care ma anunta ca sunt sub incidenta art. 21 al.1,lit.f, OG 51/1998, prin care mi se cere 3% din incasarile ... (vezi toată discuția)
Chitanta de pe amazon mouser mouser Buna Mi-am deschis un PFA recent si as dori sa imi cumpar cateva albume de arta pe firma, problema e ca nu stiu unde sa pun numele firmei cand imi cere ... (vezi toată discuția)