avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... legea retrocedarilor
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

legea retrocedarilor

ce se mai aude despre acest proiect de lege. ca vad ca nu se discuta pe nicaieri, si termenul impus de cedo se apropie cu pasi repezi.
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 19:15, 29 Martie 2013
cu tot respect pt dl av. Grigoriu, confund eu lucrurile sau termenul de gratie acordat Romaniei pt implementarea procedurii pilot expira la 15 mai 2013, ci nu in luna aprilie? mi-amintesc ca guvernul MRU ceruse o prelungire de 6 luni si dupa schimbarea sa s-a cerut o amanare de 9 luni de zile, amanare care a si fosta agreata de forurile compente. parca chiar dvs ati anuntat cestfapt primul pe forum. gresesc?
Informatie: Impotriva asumarii de marti 12.03.13, se pare ca in acest sfarsit de saptamana, toate asociatiile/ONG de proprietari nedreptatiti, vor declansa un atac la baioneta, impotriva arogantilor ce pregatesc o noua hotie cu iz de legalitate.
De luni pana marti la pranz, vom asista la o ampla actiune multi-televizata, in care se va incerca deconspirarea facaturilor cuprinse in lege, sperandu-se si la un ajutor din partea unor parlamentari din PNL, care sa respinga proiectul la vot.
Urmarea va fi la CEDO, in cazul in care USL nu va lua in considerare proiectul de lege propus de Forta Civica, APP, AAPFP,Noua Republica, ForumulCiv., etc., ignorand modificarile si amendamentele aduse.
Din pacate miile de nedreptatiti, nu pot sprijini actiunea si vor ajunge tot pe mana geambasilor de imobile.:surrender: ..si le ramane numai sa se roage pentru reusita actiunii temerare.:smileycool:
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Martie 2013
nucu$, utilizator
ma scuzati dle nucu$ de unde aveti certitudinea/informatia ca de luni pana marti la pranz vom asista la o ampla actiune multi-televizata?
ca eu am senzatia ca tot pe burta se va merge. n-am vazut vreo televizune interesata de acest subiect.
cu stima
pai vechiul termen de 18 luni expira pe 12.iulie 2012. + 9 luni = 12 aprilie 2013. cine a scos baliverna asta cu mai ? intrebarea mea era alta. cei care au hotarari cedo vor fi amanati iar? aici este dilema mea.
Acum 10' pe Digi 24, MRU a facut primele atacuri/decriptari ale proiectului Ponta, versus proiectul depus de F.C. la senat.
Deci "ostilitatile " au inceput mai devreme :thumbup:
ONG-urile si membrele Uniunii Asociatilor de Fosti Proprietari, si-au adunat azi reprezentantii, pentru a finaliza un proiect/program comun si unitar, pe care il vor sustine prin conferinte de presa luni si marti dimineata, urmarea fiind traducerea in engleza si franceza si trimiterea in EU.
Cel putin declarativ, sunt foarte decisi, incercand sa evite pierderea "ultimului tren".
Sa asteptam si le uram succes!:ok: (personal sunt foarte interesat :secret: )

Alte discuții în legătură

Hotarare pilot cedo vclara2012 vclara2012 Buna ziua. Am depus la CEDO o cerere la care am primit numar de inregistrare in luna martie 2010, si mi s-au trimis si etichetele cu coduri de bare pentru ... (vezi toată discuția)
Cedo - prelungire termen aplicare masuri din cauza maria atanasiu c. romania WEO WEO CEDO a comunicat la 3/04/2013 ca a acceptat solicitarea Guvernului Romaniei de prelungire a termenului stabilit pentru punerea in aplicare a masurilor generale ... (vezi toată discuția)
Stiri cedo case nationalizate cassy cassy buna seara ! stie cineva daca CEDO a acordat prelungirea termenului de 18 luni prevazut in cauza pilot Atanasiu cu referire la casele nationalizate ? stiu ca ... (vezi toată discuția)