avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... legea retrocedarilor
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

legea retrocedarilor

ce se mai aude despre acest proiect de lege. ca vad ca nu se discuta pe nicaieri, si termenul impus de cedo se apropie cu pasi repezi.
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 19:15, 29 Martie 2013
si daca nu avem vreun prieten care sa fi primit pe mail acest document, noi , ceilalti cum faem sa-l citim? ne puteti oferi un link , ceva?
acele 500 milioane lei de care s-a vb pentru hotararile definitive si executorii, sunt pentru cei care au hotarari la cedo ? ( chiar nu vede nimeni intrebarile mele? )
Totul este invaluit intr-o ceata cat mai groasa, pentru ca nu cumva sa aiba cineva pretentii justificate. Precis ca solicitarile celor cu h.d. CEDO for fi refuzati pe motiv ca banii sunt pentru h.d, din Romania si...invers :-/
Banii se planuieste a fi luati tot pe ascuns, de cei care sunt deja in retea si poate mai sunt si altii de satisfacut. Nimeni nu da socoteala la ce s-a dat, cum s-a dat, cat s-a dat .Singura certitudine pentru deposedatii de rand, va fi: "Nu mai sunt bani!Au fost insuficienti!
In aceasta situatie, ce mai conteaza daca vor fi 500 sau 5000 si cu ce destinatie!:weg:
am deschis si un topic nou dar ANUNT si aici ca ANRP a publicat pe site-ul sau oficial proiectul de lege pentru despagubirea fostilor proprietari.
lectura placuta!X-(
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Martie 2013
cassy, utilizator
deci cei de la cedo au realizat ca planul de avarie a lui ponta , scufunda mai rau barca. si au mai acordat inca 3 saptamani. din cate am auzit , sunt si persoane din comisia de la venetia, oameni de legi. posibil aduca ei modificari pentru ca aceasta lage sa fie echitabila si nediscriminatorie.

Alte discuții în legătură

Hotarare pilot cedo vclara2012 vclara2012 Buna ziua. Am depus la CEDO o cerere la care am primit numar de inregistrare in luna martie 2010, si mi s-au trimis si etichetele cu coduri de bare pentru ... (vezi toată discuția)
Cedo - prelungire termen aplicare masuri din cauza maria atanasiu c. romania WEO WEO CEDO a comunicat la 3/04/2013 ca a acceptat solicitarea Guvernului Romaniei de prelungire a termenului stabilit pentru punerea in aplicare a masurilor generale ... (vezi toată discuția)
Stiri cedo case nationalizate cassy cassy buna seara ! stie cineva daca CEDO a acordat prelungirea termenului de 18 luni prevazut in cauza pilot Atanasiu cu referire la casele nationalizate ? stiu ca ... (vezi toată discuția)