avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... legea retrocedarilor
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

legea retrocedarilor

ce se mai aude despre acest proiect de lege. ca vad ca nu se discuta pe nicaieri, si termenul impus de cedo se apropie cu pasi repezi.
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 19:15, 29 Martie 2013
Stimați forumiști,

Dacă vă interesează, acestea sunt documentele pe care le va avea Comitetul de Miniștri (COE) la următoarea reuniune - 1172DH, 4-6 iunie 2013, din partea societății civile:

[ link extern ]

Cu stimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare pilot cedo vclara2012 vclara2012 Buna ziua. Am depus la CEDO o cerere la care am primit numar de inregistrare in luna martie 2010, si mi s-au trimis si etichetele cu coduri de bare pentru ... (vezi toată discuția)
Cedo - prelungire termen aplicare masuri din cauza maria atanasiu c. romania WEO WEO CEDO a comunicat la 3/04/2013 ca a acceptat solicitarea Guvernului Romaniei de prelungire a termenului stabilit pentru punerea in aplicare a masurilor generale ... (vezi toată discuția)
Stiri cedo case nationalizate cassy cassy buna seara ! stie cineva daca CEDO a acordat prelungirea termenului de 18 luni prevazut in cauza pilot Atanasiu cu referire la casele nationalizate ? stiu ca ... (vezi toată discuția)