avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alcool la volan
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alcool la volan

Buna ziua! Am o intrebare si va rog sa ma ajutati cu un raspuns daca puteti. Am fost prins in 2011 de politie rutiera, in acea seara eu consumand alcool. Mi s-a facut proba cu etilotestul si dupa am fost dus la spital pentru recoltare de sange. Alcoolemia era de aproximativ 1.6 in sange. dosar penal clar. La aproximativ 2-3 luni, neavand permis, am condus fara si am avut ghinionul sa fiu prins iar dar de data aceasta nu bausem nimic. Mi s-a facut proces verbal pentru conducere pe drumurile publice fara permis de conducere. Intrebarea mea este la ce pedeapsa ma pot astepta. Va multumesc!

Cel mai recent răspuns: addicted92 , utilizator 20:00, 11 Martie 2013
Revin cu o intrebare. Care credeti ca este sansa sa primesc pedeapsa cu executare daca imi iau un avocat bun, incluzand si circumstantele care le.am enumerat mai sus? Si care este onorariul aproximativ care in percepe un avocat intr-un caz de acest fel? Va multumesc inca odata
nimeni nu va garanteaza nimic dar va cresteti mult sansele.

ref la onorariu, asta discutati cu avocatul.
daca nu m.as prezenta la primul proces, ar fi posibilitatea ca atunci cand ajung pe aeroport in romania sa ma salte politia?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere fara permis auto pitzi27 pitzi27 Buna ziua .. Am si eu o intrebare am condus fara permis auto (neavand) si am fost oprit de un echipaj de circulatie .. Mia venit o citatie de la udriste sa ma ... (vezi toată discuția)
Dosar penal alcoolemie 0.75 prima proba cernescu cernescu In urma cu 3 ani am avut un accident rutier cu alcoolemie de 0.42 in aer expirat si in sange 0.75 prima proba si la 1 ora dupa am avut 0.65. Procurorul mi-a ... (vezi toată discuția)
Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu o imbibatie alcoolica peste limita legala luci_fts luci_fts Am condus in data de 20.02.2011 autoturismul meu personal nissan pe dn1 in busteni am fost oprit de un echipaj de politie care mi-au dat etilotestul am suflat ... (vezi toată discuția)