Buna ziua,
Va rog sa-mi acordati suport in urmatoarea speta:
Am avut o casnicie de 12 ani cu sotul meu, casnicie in urma careia a rezultat un minor de 5 ani. Din pacate s-a ajuns la divort.
Divortul a fost pronuntat deja, insa urmeaza partea cu partajul. Noi avem o casa tip duplex in care locuiam impreuna cu mama sotului. In acte, mama lui nu apare nicaieri, desi a cotizat si ea la constructia casei, vanzand niste imobile ale ei.
Ea are pretentia sa ii revina 70% din toata casa, desi nu apare in actele casei, singurii proprietari fiind eu si fostul meu sot. De asemeni nu apare nici in creditul imobiliar facut pentru teren.
Prin urmare, credeti ca are vreo sansa sa obtina ceea ce solicita?
Buna ziua! Am revenit cu o alta speta:
Dupa cum va spuneam am apelat la varianta de mediere, in care, dupa mai multe sedinte de negocieri am ajuns la un aranjament stipulat printr-un acord scris de mana, semnat de ambele parti + mediatorul, urmand ca a doua zi sa fie resemnat si in fata notarului pt autentificare, insa peste noapte partea invitata la mediere (fostul sot si soacra) s-au razgandit in privinta unui aspect din acord si nu mai vor sa continue. Pot folosi acordul acesta in instanta pt a arata rea-vointa partii?