Costin Savescu a scris:
Aha, multumesc doamna Elga.
Inteleg ca e un fel de stat pe banca la tara in fata portii. Hhahaha.
Am avut o impresie gresita. Imi imaginam ca isi dau cu parerea persoane avizate.
Administratorii si presedintii din Romania care nu respecta nici in procent de 20% legile pe care de multe ori nici nu le cunosc sunt cei care dau sfaturi aici?
N-am stiut.
Daca dv ati fi proprietarul a 1000 de apartamente in 1000 de asociatii din 100 de orase diferite ale Romaniei tot nu se justifica generalizarea pe care o faceti mai sus. Unii dintre noi avem in proprietate 1, 2 sau 3 apartamente, poate chiar in asociatii diferite. Intr-o asociatie e mai bine, in una mai dificil de colaborat cu presedintele, administratorul sau cu ceilalti vecini, dupa cum a tunat si ia adunat. Unii dintre noi mai avem si experienta administrarii unor asociatii cu rezultate cand mai bune cand mai slabe. Dar va asigur ca majoritatea celor cu vechime pe acest forum au experienta, cunosc legislatia si chiar o aplica. Dialogul dintre noi , daca este la subiect, nu face decat sa ne imbogateasca cunostintele prin diversitatea formelor concrete de aplicare a legislatiei care este permisibila si interpretabila.