adrian _p a scris:
nu va pot ura succes, intrucat nu impartasesc atitudinea dumneavoastra fata de angajator raportata la faptele descrise de dvs. mai sus), va rog sa ne tineti la curent cu evolutia acesteia. Este un caz interesant.
Aici sunteti subiectiv. La cate mi-a facut angajatorul meritam 5 salarii pe acelasi post.
Multumesc pentru incurajare si categoric va voi tine la curent cu situatia mea. Trebuie sa ma apuc sa citesc sa vad cum voi formula in instanta o asemenea cerere, pentru ca multi prieteni de ai mei (majoritatea avocati) au ras cand le-am povestit ce am patit si nimeni nu este interesat sa ma ajute. Toti zic ca n-au mai intalnit asa ceva si ca sa o las balta asa cum a cazut. Cum sa o las asa? Pai ce fac eu cu primul contract care este si el activ? Nimeni nu-mi da un raspuns concret: care este situatia lui? Am fost si la ITM si le-am scris toata povestea si mi-au trimis scris ca orice conflict se rezolva in instanta ca nu tine de ei. Ma duc in instanta sa le cer judecatorilor un punct de vedere asupra contractului: care este situatia lui? As vrea sa fac si o plangere penala pentru abuz in serviciu sa vedem daca angajatorul a respectat hotararea judecatoreasca in mod corec sau in mod defectuos: reintegrarea in baza altui c.i.m. insa care este le fel cu primul c.i.m.