avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executarea silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executarea silita

Buna ziua,
In urma unui credit pe persoana juridica, garantat cu contract de fidejusor de catre mine ca administrator, neachitat in totalitate am fost chemat in judecata ca mostenitor al tatalui meu decedat. Mentionez ca nu am facut succesiunea iar ca mostenitori sunt mama mea, eu si fratele meu iar mostenirea este un imobil la tara.
Intrebarea mea este daca in urma acestui proces banca poate scoate la vanzare intreg imobilul sau doar partea mea? Banca poate vinde atat partea mamei mele cat si a fratelui meu pentru a recupera debitul?
Cel mai recent răspuns: fify1 , utilizator 10:41, 3 Aprilie 2013
Ba pot, dar ar trebui sa demonstreze fraudarea intereselor lor. Simplul fapt ca renuntati la succesiune, nu poate fi de natura sa demonstreze frauda.
Daca Celalalt frate renunta si el in favoarea mamei, sau daca locuieste in casa de la tara, etc... aveti sanse mari sa castigati.
Multumesc mult pentru raspuns, cred ca voi vorbi azi cu un avocat sau la notar sa stiu exact ce trebuie facut.

Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune cu probleme? fify1 fify1 Buna ziua, In 2013 am fost chemat in tribunal pentru o actiune oblica de partaj judiciar, ca administrator al propriei firme, intrata in faliment, si cu o ... (vezi toată discuția)
Succesiune modalitati de despagubire musca cornel musca cornel mama a decedat de un an jumate , tata traieste si eu locuiesc cu el ,nu am facut inca succesiunea mai am un frate cat are dreptul din apartamentul parintilor ... (vezi toată discuția)
Mostenire problematica vladenache vladenache Buna ziua, Eu sunt abia trecut de varsta majoratului si exista un risc foarte mare ca intr-o perioada destul de apropiata sa fiu pus sub executare silita, ... (vezi toată discuția)