avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... inscriere in uniunea juristilor
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

inscriere in uniunea juristilor

Buna ziua.

Sunt jurista de 2 luni la o firma.Daca ma inscriu in Uniunea juristilor in fata caror instante pot merge?Pot reprezenta si persoane fizice in instanta pe baza de delegare?

Va rog sa ma ajutati.
Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Aurelian Cîcu , Consilier juridic 18:48, 9 Aprilie 2009
Multumesc, colegu'

Este el un ONG ca si cele pe legea 514/2003, dar oare inscrierea aici te "definitiveaza" in functie? Iti da voie sa porti roba? sau e asa, honoris-causa oare?

Am sa ma duc sa ma interesez! O sa postez si aici.
Si puneti pare pret pe asa zisa definitivare ma intreb de cine este recunsocuta la ora actuala?
Ati gasit mecanismul juridic sa treceti in cartea de munca- consilier juridic definitiv
Nu pun pret, colegu', era doar o nedumerire pe care am sa o intreb si la UJ cand voi ajunge pe-acolo zilele urmatoare :)
pana la urma e cineva care s-a lamurit cu uniunea juristilor?
am mers duminica la teatrul Nottara si am reperat scara de bloc in care e Uniunea Juristilor, e chiar pe Magheru langa Nottara. logic, fiind duminica, nu am putut sa ma lamuresc :) dar am reperat si am sa ma duc zilele acestea. o sa va tin la curent;)

Alte discuții în legătură

Exercitarea profesiei de cons. jr. in domeniul privat adriannn adriannn Buna ziua. 1. Pentru practicarea profesiei de cons. jr. este obligatoriu inscrierea in tabloul cons. juridici? Textul legii 514/2003 este interpretabil, ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic angajat la srl dar fara sa fie admis in ccj Delia Elena  NEDA Delia Elena NEDA Dat fiind ca C.O.R.-ul nu mai contine \"jurist\", ci doar \"consilier juridic\", o persoana care a absolvit dreptul si doreste sa fie angajat la un SRL, poate ... (vezi toată discuția)
Statutul profesiei de consilier juridic alx alx institutia in cadrul careia sunt angajata a primit un mail cu o adresa a Ministerului Justitei. pe scurt prin acest mail ni se transmite pe diverse ... (vezi toată discuția)