avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie Unica
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie Unica

Buna ziua

Am si eu cateva intrebari nu stiu in ce masura ma puteti ajuta .
Pe scurt situatia este urmatoare , am o fetita dintr-o relatie anterioara de concubinaj , intial cand ne-am despartit mama fetitei nu imi permintea sa o vad, asa s-a intamplat pana cand a deschis actiune de incredintarea minorei, i-a fost incredintata minora si cu aceasta ocazie am cerut stabilirea unui program de vizita in aceiasi actiune . In prezent platesc pensia alimentara minora ii este incredintata si avem un program de vizita stabilit prin setinta judecatoreasca. O perioada scurta de timp am respectat acest program dar mai tarziu adica de aproximativ un an dat fiind situatia tensionata si discutiile dintre noi nu am mai fost sa vizitez pe cea mica. Asta se intampla de aproximativ un an .

In prezent am primit o instintare pentru a ma prezenta la mediator cu scopul de a acorda mamei custodia unica .

As vrea sa stiu ce implicatii are pentru tata aceasta custodie unica acordata mamei si care sunt efectele custodiei unice ?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ioan Viorel Danciu , Mediator 21:39, 25 Aprilie 2013
Acordul ala se depune in instanta, deci cumva tot acolo ajungeti.

Chestiunea asta nu-i legala "dau custodie unica decat cu conditia ca reduce pensia , si eu voi constitui un depozit pentru copila ."
Oficial , nu puteti tranzactiona asta.



Atunci custodie unica dar cu specificatia sa aiba acordul meu cand iese din tara sa stiu doar perioada si locatia , domiciliul mai precis sa stiu unde este in caz ca vreau sa iau legatura cu cea mica .

NU ma agit prea tare pentru pensie e datoria mea sa aiba cea mica ceea ce ii trebuie
Intelegeti ca daca mama va avea custodie unica cum ziceti, nu va mai avea nevoie de acordul dvs pentru iesirea din tara si schimbarea domiciliului ?
Va avea obligatia sa va anunte doar unde se muta ca sa stiti unde se gaseste copilul in caz ca veti dori sa-l vizitati.
Atunci nu voi fi de acord cu custodia unica si situatia va ramane asa cum este si gata . Probabil va inainta actiune in instanta si vedem ce iasa .
Va multumesc tuturor super util siteul o sa il recomand tuturor

Alte discuții în legătură

Exercitarea autoritatii parintesti unice prin mediere manuelle manuelle Buna seara. Prin mediere se poate stabili exercitarea autoritatii parintesti doar de catre mama, sau este obligatorie custodia comuna? Avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)
Probleme custodie copil PAVEN ANA MARIA PAVEN ANA MARIA As dori sa va cer sfatul intr-o problema de familie. Sora mea a divortat in urma cu doi ani obtinand custodia deplina asupra copilului , care anul acesta ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna cori1972 cori1972 dupa 8 ani de la incredintarea unui minor prin custodie unica , se mai poate cere de catre celalalt parinte custodie comuna? (vezi toată discuția)