avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Detasare angajat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Detasare angajat

Poat fi detasat un angajat de la un angajator la care respectivul angajat are contractul de munca suspendat in momentul cererii de detasare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:58, 9 Mai 2013
Ba poate ca e numit director de ministru si se face ca nu intelege cum e cu legea :))
Si daca e numit director de ministru este cumva mai presus de lege ?

Haideti sa ne intelegem ... cum nu are c.i.m. activ? .. dati mai multe detalii despre aceasta problema.
are un post de profesor revervat de titular la o scoala, din 2007. De atunci nu a mai activat acolo. In rest nu are nici un contract de munca nicaieri...
Si pana in prezent cum a desfasurat activitatea?
pai a fost numit prin ordin de ministru si a venit o adresa prin care ni se solicita punerea in aplicare. el a indicat ca loc de munca soala respectiva si noi am trimis adresa de detasare cu solicitarea actelor necesare operarii detasarii. A venit un acord fara nici un act, noi am solicitat actele si din ele a reiesit ca are contractul suspendat acolo din 2007. I-am comunicat asta directorului dar se face ca nu intelege si semneaza acte, incheie contracte de munca si alte cele fara a avea procedura de detasare incheiata deorece este imposibil sa fie incheiata. Plus isi cere salariul si ne ameninta cu diverse comisii de disiplina. Pe scurt e batut in cap si noi facem adrese peste tot sa cerem puncte de vedere si nimeni nu rapsunde.

Alte discuții în legătură

Angajare prin detasare si raspundere juridica cristi_dm cristi_dm Buna seara, Am o speta care vad ca depasesste pe multi juristi. Un director a fost numit prin ordin de ministru in la conducerea unei institutii publice ... (vezi toată discuția)
Transmitere prelungire detasare in revisal Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA Cum se opereaza in Revisal prelungirea detasarii unui salariat?A fost detasat la o soc.1 an,s-a luat acordul salariatului pentru prelungire cu inca 6 ... (vezi toată discuția)
Salariu detasati sclippi sclippi Buna ziua! Apelez la bunavointa celor care stiu sa imi dea un raspuns. Firma 1 detaseaza la firma 2 un salariat. De la 1 ianuarie 2014 se modifica ... (vezi toată discuția)