avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Detasare angajat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Detasare angajat

Poat fi detasat un angajat de la un angajator la care respectivul angajat are contractul de munca suspendat in momentul cererii de detasare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:58, 9 Mai 2013
Am inteles ... dar de ce a avut c.i.m. suspendat?
pentru ca are un post de titular rezervat acolo. In rest a lucart prin alte parti pana anul trecut cu contracte de munca pe perioada determinta. Adica nu a avut operata o detasare ci si l-a suspendat si a muncit prin alte parti. din decembrie 2012 nu mai are nici un o adeverinta de vechime, atunci i s-a terminat ultimul contract pe operoiada determinata.
Este o situatie atipica .. in 2007 trebuia sa i se suspende c.i.m. pentru un motiv anume ... perioada de suspendare nu cred ca poate fi nedeterminata ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare prin detasare si raspundere juridica cristi_dm cristi_dm Buna seara, Am o speta care vad ca depasesste pe multi juristi. Un director a fost numit prin ordin de ministru in la conducerea unei institutii publice ... (vezi toată discuția)
Transmitere prelungire detasare in revisal Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA Cum se opereaza in Revisal prelungirea detasarii unui salariat?A fost detasat la o soc.1 an,s-a luat acordul salariatului pentru prelungire cu inca 6 ... (vezi toată discuția)
Salariu detasati sclippi sclippi Buna ziua! Apelez la bunavointa celor care stiu sa imi dea un raspuns. Firma 1 detaseaza la firma 2 un salariat. De la 1 ianuarie 2014 se modifica ... (vezi toată discuția)