avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Restanta chiriasului si problemele proprietarului.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Restanta chiriasului si problemele proprietarului.

Am un apartament inchiriat de 5 ani unui domn. Am contract inregistrat la administratia financiara cu clauze cu tot ce trebuie . Acesta a ramas restantier la intretinere , doreste sa plateasca , administratorul impreuna cu presedintele nu vor sa i primeasca banii si mi0au deschis mie actiune in instanta . Eu le am dat ne mai multe ori contractele de ichiriere dar degeaba . Au primit o parte de bani din restanta si acum nu vor sa i mai primeasca iar actiunea este in instanta cu prima data de infatisare luna viitoare . Ce ma sfatuitri sa fac ?
Cel mai recent răspuns: prietenulomului , utilizator 23:54, 20 Mai 2013
Acum ce ati vrea sa va raspund? Ati intrat in hora, instanta va hotari in mod sigur, nemaivorbind ca ii v-a pune la punct si pe cei de la asociatie in privinta incasarii debitelor. Eu v-am spus de ce refuza ei incasarea partiala a debitelor...
Va multumesc mult .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere, obligatii chiriasi summerwinter summerwinter Am un apartament cu 2 camere, pe care l-am inchiriat unor tineri. intocmind o conventie contractuala intre parti. Acest contract nu a fost inregistrat sau ... (vezi toată discuția)
Ordinea stingerii datoriilor c.eleonora c.eleonora Buna ziua,in calitate de proprietar al unui apartament , am acumulat o datorie restanta la plata intretinerii de 8.000 lei si o penalizare de 5.500lei. Pentru ... (vezi toată discuția)
Refuz plata intretinere alexaxa alexaxa buna dimineata va rog sa imi dati un sfat, daca se poate administratia blocului m-a actionat in instanta pentru o suma de bani ( cote ... (vezi toată discuția)