buna seara intrun dosar penal se poate lua ca proba o inregistrare audiu?daca inregistrarea contine o marturisire cum ar fi adevaratul faptas ?sotul meu a fost condamnat la 5 ani pentru fapta care o alta pesoana a facuto si de 3 sapatmini l-am gasit pe adevaratul faptas care zice clar ca el a facuto si nu sotul meu.ce ma invatati sa fac ?cum pot obtine audienta la ministerl justitiei?
cea ce ziceti este adevarat inregistrarea celui care zice clar ca nu sotul meu a fost ci ei ca sunt mai multi .si chiar unul dintre vinovati declara multe se leaga cu ce zice inregistrarea .mai mult zice in inregistrare pers.sa nu arat poza lui ca isi ia 10 ani ca el este cel cu numele fals ma implora sa nu aduc poza la biroul unde sa facut comenzi si a fost vazut de mai multe persoane din cladire .acele persoane a zis clar ca nu este sotul meu in timpul audierii .acest lucru nu ne ajuta ?probe sunt la dosar si o sa mai apara plus ca acum avem proces in prima instanta la un martor mincinos sper sa avem succes , si aici cerem sa se vada inregistrarea vrem sa legam aceste doua lucruri sentinta de aici ,si pe urma rezizuirea , sau dca este posibil sa cerem revizuirea numai pe acest martor ?care isi recunoste vina ?mai mult acum chiar miine are proces la trib buc pt inselaciune art 12345 din 2012 deci baiatul se ocupa .sotul meu nu are o amenda
Problema este ca martorii nu o sa ii accepte instanta.
Fara a se cauta la dosar ceva care sa ajute in mod efectiv nu cred ca veti reusi...
Cazul este extrem de complicat...
acest dosar e complicat ca asa a vrut dnul politist nu a pus pze pe plansa cu adevaratii faptasi a pus a sotului meu a fost dosar la comanda ce ar trebui sa fac sa nu mai fie complicat?acuma suntem la adunare de probe dar va rog sami zicetii daca adevaratul faptas face denunt cu toti care au fost e valabil ?si merg cu poza lui la birouri si il recunosc e motiv de revizuire ?
Cazul nu este complicat ca vrea politistul.
Trebuia sa aveti avocat care sa creeze atatea probleme incat sa castigati timp si sa nu fie condamnat.
Instantele au dat condamnarea pe baza de probe.
Nu politistul a prounutat condamnarea ci instanta.
Simplul fapt ca vin unii si se autodenunta nu este suficient...
Se practica asa ceva si mai toti sunt unsi cu toate alifiile in astfel de cazuri...
Adica vin unii care pot primi o pedeapsa cu suspendare...
Trebuie sa existe probe certe si nu doar declaratii...
nu cred ca risca cineva sasi faca autodenunt pe poate i a cu suspendare ?haideti ca nui asa am asteptat un raspuns mai concret si sa stit ca politistul a facu dosarul si se vede acest lucru dupa declaratiile amrtorilor care din 3 declaratii date de acelasi martor nu sunt 2 la fel sunt indrumati cum sa scrie dar .aveti si dreptate in legatura cu avocatii mai ales aici la noi .nu se pune cu politia sau judecatorii sau cu parchetul .ca au copii care i urmeaza .si noo ..... se pun bine cu ei ,imi pare rau ca nu am stiut ca sunt jocuri de culise ,luam avocat din alt judet .am aut incredere in ce?....toti sunt orbii nu numai legea nu stiu cum sa fac ca revizuirea sa o cer in alt judet nu la noi?
Revizuire..
cristina_12
buna seara!! ce sanse sunt pentru acceptarea cererii de revizure a unei hotarari judecatoresti definitive?Am consultat 3 avocati si am primit 3 pareri ... (vezi toată discuția)