avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere .

Parinti mei sunt in viata si vor sa imi faca acest contract , dupa ce va muri unul din ei , se poate razgandi celalalt si sa anuleze acest contract ? chiar daca eu nu stau cu ei in casa , dar respect clauza de intretinere ?
Va multumesc frumos pentru aceste informatii pretioase pentru mine, asa ca voi trece in actul de vanzare cumparare o suma de 40 000 ron , fiind vorba de o casuta in com MIRCEA VODA de 170 m si curte de 2500 m . Cred ca este o suma rezonabila . multumesc pentru sfat !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o nelamurire in legatura cu bunurile imobile detinute de catre ... andre18 andre18 Am o nelamurire in legatura cu bunurile imobile detinute de catre bunicul meu.Dansul ne-a lasat mie si surorii mele testament in care ne declara legatare ... (vezi toată discuția)
Mostenire abeonasibylla abeonasibylla Buna ziua, Am un certificat de mostenitor cota parte de 3/8, iar mama mea 2/8 si sora mea 3/8, intrebarea mea este poate mama sa imi cedeze partea ei de 2/8 ... (vezi toată discuția)
Vanzare casa si pamant costel42kos costel42kos Mamaia mea poate sa-mi vanda/doneze casa si pamantul fara ca, copii ei, adica parintii mei si matusa mea sa poata avea dreptul dupa deces la aceste bunuri. ... (vezi toată discuția)