Am fost angajat la o firma 2 luni si mi-am depus demeisia iar la sfarsit am fost anuntat ca nu mi sa luat in calcul demisia si am fost concediat disciplinar. Nu am fost sactionat niciodata dar la sfarsit cand am primit declaratia de demitere am vazut ca int-o anumita data am fost chemat de pentru a mi se aduce la cunostinta anumite nereguli dar eu nu am stiut nimic nu am primit nici o notificare. Am primit carte de munca prin posta la o luna dupa desfacerea contractului. As dori sa stiu daca se pot face demersuri pentru sergerea acelui articol din carte de munca si daca o sa fie probleme la o noua angajare. Eu as mai dori sa stiu daca mai pot sa ma angajez in politie avan acest articol pe cartea de munca.Mentionez ca inainte de aceste 2 luni de angajare am mai fost angajat timp de 8 luni si la acel loc de munca nu au fost probleme am plecat cu demisie.
Va multumesc.
Am depus contestatie pentru decizia de concediere cheiar in ultima zi pe data de 03.03.2009.Avocatul a trimis-o prin posta dupa amiaza la ora 18, a spus ca a primit si confirmarea. Dar nu inteleg de ce pana acum nu am primit citatia iar la arhiva tribunalului nu este nici un dosar cu numele meu. Avocatul a spus ca sunt multe dosare si de aceea nu am primit inca nr. la dosar.
Va ruga sa-mi spuneti daca se poate asa ceva sa ca tribunalul sa nu-mi fi dat inca numar la dosar sau contestatia mea find trimisa prin posta in ultima zi nu a mai fost luata in calcul.
Va multumesc.
Daca aveti dovada ca ati trimis contestatia in termen, nu trebuie sa va faceti probleme. Sa zicem ca daca in urmatoarele 10 zile nu primiti citatie ar trebui sa va prezentati la arhiva tribunalului si sa solicitati lamuriri....si bineinteles sa aveti dovada comunicarii. Chiar daca ati trimis contestatia peste termen, tot se inregistreaza si se da numar , iar aceasta va fi respinsa la primul termen ca nefiind depusa in termenul legal.
Demisie ignorata
gigelas
Buna seara,
Un angajat,care nu primea salariul la timp,a decis sa demisioneze invocand art.81 alin.(8) - din vina angajatorului.
A depus demisia,insa ... (vezi toată discuția)