Am contractat un credit pe firma de la banca,dupa 5 luni firma a intrat in insolventa in forma simplificata.Va rog s-mi spuneti cum se va achita creditul ramas dupa intrarea firmei in insolventa.Cei de la banca refuza sa imi dea un raspuns,ba chiar mi-au spus ca vor declara creditul scadent,desi eu sunt cu ratele la zi(inclusiv pe luna mai 2013).Va multumesc!
Parerea mea e ca va impiedicati de detalii neimportante.
ati spus ca firma a intrat in procedura simplificata de faliment? Da? De la acel moment creditul a incetat . de la acel moment datorati toti banii ramasi din credit.
Probabil banca v-a stopat dobanzile tot de la acel moment.
De ce conteaza cand si cum sunteti notificat, daca dvs stiti de la ce moment datorati banii respectivi?
Ma indoiesc ca aveati sa platiti banii in 30 de zile, sau in 15 zile. Atunci, ce conteaza ca se mentioneaza doar o zi? Imi scapa ideea. Aveti nevoie de mai mult timp sa scapati de bunuri din patrimoniu?
nu vreau sa scap de nici un bun din patrimoniu.nu inteleg de unde ati ajuns la concluzia aceasta.in contractse stipuleaza ca termen 15zile pt.restituirea sumelor datorate.
Interventie moderator : Scrierea nejustificata cu majuscule este interzisa de regulamentul forumului.
Va rog sa va exprimati civilizat!
Nu cred ca cititi ceea ce va scriem aici. Contractul a incetat la data deschiderii procedurii simplificate a falimentului, a incetat din cauze legale, ope legis.
De ce credeti ca vi s-ar mai aplica acea clauza? Acea clauza este valabila doar in situatia in care contractul mai era in vigoare.
Este o decizie buna sa nu incercati diverse actiuni menite a va frauda creditorii, ele nu va vor face decat sa pierdeti bani. orice vanzare facuta ulterior datei insolventei va fi usor desfiintata in instanta deoarece este evident facuta in frauda creditorilor.
Nu incerc decat sa va dau sfaturi, nu trebuie sa ma intelegeti gresit. Nu va acuz de nimic, doar incerc sa acopar toata plaja de variante la care v-ati fi putut gandi.