avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Schimbare presedinte asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Schimbare presedinte asociatie

Buna ziua,
M-ar interesa daca este normal ca presedintele unei asociatii de proprietari sa fie membru al unei alte asociatii de proprietari. Este proprietarul unui singur apartament, apartament ce tine de o alta asociatie de proprietari, nu cea la care este presedinte.Ce articol din legea nr.230/270 as putea invoca in vederea luarii unei masuri, in conditiile in care este ilegala pozitia acestuia ca presedinte.
Va multumesc si astept un raspuns cat mai urgent, avand in vedere ca deja am sesizat si alte probleme in aceasta asociatie.
Cel mai recent răspuns: z.cora , utilizator 21:34, 16 Martie 2009
Aici sunt probleme serioase si unii dintre noi gasesc ca e hazliu ce se petrece, mai si jignesc vad.
Proprietaru - i-ati dat un sfat bun.
Interesant ar fi sa analizam ce zice primaria la "incalcari flagrante ale legii". Voi suna eu intr-una din zile si revin sa va comunic ce am aflat.
Pe cine am jignit, doamna? Sau Dv vedeti in orice vorba un gand subversiv? In cazul asta nu e de mirare ca patiti ce patiti, pe-acolo pe unde patiti.
elga50 a scris:

@z-cora.......:))
In tot necazul Dv. m-ati facut sa rad, pur si simplu. Cum adica, doamna? Au asa vechime? Inseamna ca sunt "expirati", ar trebui sa iasa la pensie (din administratie)...si dintr-un serviciu iesi la pensie dupa atata amar de vreme ....
Iar chestia cu manipularea politica....asta chiar ca e de tot hazul!!!! Adica Dv cu cine ati fi si ei cu cine? Cu alte cuvinte intrebarile Dv. asupra cotelor de intretinere face parte dintr-o conspiratie politica si mascheaza o campanie electorala, nu?
:)). Doamne!!! Multa lume necajita pe lumea asta!!

La asta ma refer, doamna Elga.
Probabil ca sunteti asa de necajita ...incat nu mai aveti simtul umorului. Am incheiat discutia aici. Nu vad nicio jignire. Nu mi-as permite.
Nu mi-am dorit si nici nu-mi doresc a starni dispute prin acest subiect.Viata e si asa destul de grea, pentru multi dintre noi.Desi am consumat ceva nervi si nopti nedormite,aflata singura in fata celor din administratie (ca erau trei-presedinte, administrator si casiera), au fost momente in care si mie imi venea sa rad.Dar, i-am lasat sa-si joace rolul.Mai ca nu m-au trimis la colt, drept pedeapsa.Mai ca nu m-au facut idioata in fata.Mai ca nu mi-au aplicat si o corectie fizica.Probabil bunul meu simt a fost luat drept prostie.Faptul ca pana acum nu a avut nimeni curaj ,,sa-i ia de guler" le-a dat dreptul de a se considera stapani.Sper sa gasesc putere pentru a-mi continua demersurile.Undeva, ceva nu functioneaza bine si de cele mai multe ori legile nu sunt formulate asa cum ar trebui .Ca atare, pot lasa loc de interpretare,iar indiferenta oamenilor ,,ajuta'' in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adunare generala odishor odishor Buna ziua Presedinta asociatiei noastre de proprietari care numara 14 blocuri, organizeaza adunarea generala a asociatiei cu fiecare bloc in parte, motivand ... (vezi toată discuția)
Comitet executiv asociatie Xerxes77 Xerxes77 Buna ziua, Avem o situatie speciala la noi in bloc, in sensul ca nimeni nu vrea sa fie sef de scara, adica reprezentantul cladirii, in comitetul executiv al ... (vezi toată discuția)
Cum schimbam presedintele comisiei de cenzori si administratorul? cristina-ionescu cristina-ionescu Buna ziua, Blocul in care stau se confrunta cu diverse probleme si as vrea sa fac ceva in privinta aceasta pentru ca nu prea are cine. Sa incep cu ... (vezi toată discuția)