as vrea sa stiu cum se poate obtine actul de proprietate pt un imobil construit in anii 1960 . Mai exact , este vorba despre casa bunicii mele pt care nu a avut niciodata un act de proprietate. La primarie casa este trecuta pe rol la bunica mea , la fel si curtea + anexele aferente. Plateste impozit in fiecare an pt casa aceasta.Am intrebat la primarie dar mi s-a spus ca nu ne pot elibera un act de proprietate sau un duplicat al acestuia . Am inteles de la un angajat al primariei ca trebuie sa deschidem actiune judecatoreasca. dar pt ce anume nu inteleg. Casa a fost intotdeauna a bunicii mele , fratele si parintii ei avand alta proprietate deci nu poate fi vorba de succesiune sau altceva.
daca pe istoricul de rol apare vre-un titular de rol anterior, stai sa vezi calitate procesuala pasiva sa-i gasesti ultimul domiciliu cunoscut sau mostenitorii. Cauta un avocat si inca unul BUN.
Fratilor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
Nu te judeci cu nimeni, trebuie constatata doar o situatie de fapt.
Unde ati citit minunile despre care vorbiti?
Eu sunt c.j. si poate sunt mai prost, dar dspre ce spuneti voi , mi se par aberatii
Acte proprietate
nedelcu81
buna ziua ,am si eu urmatoare problema trebuie sa facem succesiunea la o casa si un teren dar nu avem niciu act de prorietate pt ca bunici sotului meu au ... (vezi toată discuția)