avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general productie sau servicii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

productie sau servicii

firma cod caen 7311- Activitati ale agentiilor de publicitate, asociat unic fara salariati

- printarea de carti de vizita+flyere pt clienti, este considerata serviciu sau productie
-lucreaza pe comanda, nu produce produse finite in serie; fiecare comanda este unica
Cel mai recent răspuns: ilsssa , utilizator 11:15, 24 Martie 2009
Dar nu s-a abrogat?
davideg a scris:

Dar nu s-a abrogat?

Da, a fost abrogat Decretul Lege 54/1990,prin anexa nr.1 a HG 201/1990 la care face regerire consilierul juridic. L30
Ultima modificare: Joi, 12 Martie 2009
ContSters42967, utilizator
Si oricum nu se facea acolo nicio distinctie intre servicii si productie, era doar o lista a activitatilor si serviciilor autorizate.
davideg a scris:

Si oricum nu se facea acolo nicio distinctie intre servicii si productie, era doar o lista a activitatilor si serviciilor autorizate.

Corect. :wave:
ghola a scris:

prestarea de servicii este definita ca fiind orice operaţiune care nu constituie o livrare de bunuri

Desi prima oara m-am inselat putin mergand pe varianta serviciilor m-am mai gandit la aceasta tema si vreau sa aduc in atentia voastra varianta Bunurilor Fungibile care conform legii sunt:"sunt bunuri de orice natură care nu se pot distinge în mod substantial unele de altele"

Punand in paralel cu ce a scris ghola si varianta Bunurilor Fungibile tind sa cred ca este gresit sa punem pe servicii.
B-)

Alte discuții în legătură

Contul 3021 si 3028 georgianan georgianan Poate cineva sa ma ajute cu o lamurire?am cautat pe internet, dar nimic ce ma intereseaza.....care este diferenta dintre cele 2 conturi?...ex: hartie, pixuri, ... (vezi toată discuția)
Factura din nir-uri diferite MONA-LISA MONA-LISA Buna ziua Am achizitionat de la doi furnizori diferiti (din UE) bunuri (un utilaj si un transformator). Ele vor fi asamblate si vor fi vandute impreuna ca o ... (vezi toată discuția)
Servicii sau productie? niko 94 niko 94 O firma de termopane care produce tamplarie la comanda CAEN 2223,este servicii sau productie? Puteti sa-mi dati si baza legala? Sunt putini angajati, nu ... (vezi toată discuția)