De la lume adunate si tot la lume date... Cand mori de ras traiesti mai intens ca oricand...
Despre viata
Viata e ce se intampla cand iti faci alte planuri.
Despre casatorie
Casatoria: perioada in care barbatul descopera ce fel de barbat prefera nevasta lui (The Vagabonds).
O casatorie fericita ar fi aceea dintre o sotie oarba si un sot surd (Montaigne).
Casatoria e un pact facut de un barbat care nu poate dormi cu fereastra inchisa si o femeie care nu poate dormi cu fereastra deschisa (G.B.Shaw)
Sotul meu spune ca vrea sa-si petreaca vacanta unde nu a mai fost niciodata. I-am propus bucataria (Nan Tucket)
Stii cand s-a terminat luna de miere? Atunci cand cainele iti aduce papucii, iar nevasta latra la tine (Roy Bolitho)
Un motiv bun pentru a te casatori este ca, atunci cand nu-ti vei gasi cheile, vei avea pe cine sa dai vina (M.M. Musselman)
Din toata inima iti spun: „Casatoreste-te!” Daca vei avea parte de o nevasta buna, vei fi fercit. Daca vei avea parte de una rea, atunci vei deveni filosof (Socrate)
Secretul unei casatorii fericite ramane... un secret (Henny Youngman)
Stii ce faceam inainte de a ma casatori? Orice voiam (Henny Youngman).
Despre barbati
Mai multi barbati ar fugi de acasa daca ar sti cum sa-si impacheteze singuri hainele in bagaje. (Leopold Fetchner).
Toti barbatii sunt la fel, dar au fetze diferite pentru a-i putea deosebi intre ei (Lawerence J. Peters)
Barbatii sunt ca focul: daca nu ai grija de ei, se sting (Zsa Zsa Gabor)
Orice barbat care spune: "Sotia mea si cu mine suntem parteneri cu drepturi egale”, se refera fie la o firma de avocati, fie la jocul de bridge (Bill Cosby).
E ciudat ca, atunci cand nu mai are nicio grija pe lume, barbatul se casatoreste (Robert Frost)
Am fost indragostit de aceeasi femeie timp de 40 de ani. Daca afla nevasta, ma omoara! (Henny Youngman)
Natura l-a facut pe barbat poligam, misiunea femeii e de a-l face monogam (proverb italian)
Despre femei
Femeia este un animal domestic, care traieste pe langa casa barbatului si se hraneste cu zilele lui.
O femeie frumoasa si desteapta e aproape barbat.
Femeile ar fi incantatoare daca ai putea sa cazi in bratele lor, fara sa cazi in mainile lor.
Dragul meu, arati bine si esti nostim, / Esti plin de sharm si bland, / Iar corpul tau este sublim, / Precum iti e si mintea. // Ai multe talente / Si haine frumoase, / Dar nimic nu se compara / Cu gustul de a-ti alege partenera. (Ellen Jackson)
Contrar reclamelor, cea mai buna soluţie de spălat vase rămâne nevasta ...
În cabinetul unui medic:
- Dumneata eşti grav bolnav. Ai inima .... dilatată !
- Da' di undi, e di la mamă !
Două soţii de poliţişti stau de vorbă. Una zice:
- Dragă, soţul meu are post lângă o florărie. Niciodată nu mi-a adus vreo floare ...
- Şi ce ? Al meu are post lângă conservator. O conservă n-am văzut până acum ...
- Băi Ioane, ştii tu ce-i un "lator" ?
- Nu ştiu, băi Ghiţă ! Dar cum îţi venii în cap cuvântu' ăsta ?
- Păi, uite, a zis fecioru' lu' vecinu'' meu că-şi ia un cal cu lator ...
Cum o cheamă pe nevasta lui Hercule ?
Fraucule ...
Daca dopajul este interzis pentru sportivi, de ce nu este si PhotoShop-ul interzis pentru vedete ?
Un cioban il intreaba pe celalalt:
- Cum se spune, mah, funicular sau furnicular ?
- La ce ?
Un beţiv strigă:
- Unde sunt ?
- Pe strada Unirii.
- Lasă detaliile ! În ce oraş ?
Aseara, in timp ce dezlegam integrame, o intreb pe nevasta-mea:
- Partenerul de viata al femeii ...
- Amant ? ... raspunse ea.
- NU .... Din trei litere !
- Bou ?!
Leul cheama toate animalele si le spune:
- Cei frumosi in stanga, cei destepti - in dreapta.
Toate animalele se conformeaza, numai maimuta ramâne pe loc.
- Dar tu ce faci ? întreaba leul.
- Ce vrei, sa ma rup in doua !?
Din avion, coboara Gheorghe, cu pantalonii in mana:
- Nu mai zbor cu avionul in viata mea ! Puneti cureaua, scoateti cureaua !
Doi pensionari pe o banca.
Trece o tanara sexy prin fata lor.
- Cand vad asa ceva, as vrea sa fiu de 20 de ani.
- Ce, esti tampit !? Pentru 5 minute sa trebuiasca sa muncesti iarasi 45 de ani ?
Intr-o zi regele mergea calare prin imparatia sa. La un moment dat a intalnit un taran, care semana perfect cu el. Regele il intreaba:
- Spune, omule, mama ta n-a lucrat la palat ?
- Nu, Maiestate. Insa tatal meu da ! :innocent:
- De ce v-ati oprit la 3 copii ?
- Am auzit ca fiecare al 4-lea copil nascut e chinez.
- Astăzi am încercat să evit vodca, dar e cu 40 % mai tare decât mine.
- De unde vii la ora asta ?
- Dar ce caută bărbatul ăsta în patul nostru ?
- Nu schimba subiectul ! De unde vii la ora asta ? ;)
Culmea adolescentului rebel: să locuiești singur și să fugi de acasă !
Nu faceți aceeași greșeală de doua ori, sunt atât de multe greșeli noi de făcut !
- Gândește-te, dragă, zece ani și nici o ceartă ...
- Știu, ticălos laș ce ești !
Unde credeți că se roagă oamenii cu adevărat la Dumnezeu: într-o biserică sau într-un avion cu un motor în flăcări ?
Nu lua viaţa prea în serios ! Oricum, nu scapi teafăr din ea.
Ignoranţa nu e o stare veșnică. Prostia este.
Un bărbat perfect e dispus să aștepte ore în şir până când prietena sa e gata în doua minute.
Fă jogging, să mori mai sănătos.
Nu-ți fă griji cu sănătatea.Trece.
Dumnezeu îi iubește pe idioți, din moment ce a creat aşa de mulţi.
Cine râde la urmă, e greu de cap.
Banc de foarte mare actualitate ! In Rai...
- Ce-ti mai fac moldovenii, Stefane ?
- Rau, Doamne ... jumate in Spania, jumate in Rusia.
- Iancule, dar ardelenii tai ce fac ?
- Binisor, Doamne, jumate in Germania, jumate in America.
- Dar oltenii tai, Tudore ?
- Minunat, Doamne, un sfert in Parlament, un sfert in administratie si numai jumatate in puscarie. :sticktongue:
Cateva perle scrise de soferi in procesele verbale dupa accidente:
Cealalta masina a intrat in mine fara sa ma atentioneze asupra intentiilor ei
M-am lovit cu un camion stationar venind din sens invers
Incercand sa omor o musca, am intrat cu masina intr-un stalp de telegraf
Conduceam masina de 40 ani cand am adormit la volan si am avut un accident Cand m-am apropiat de intersectie, un semn stop a aparut in locul in care niciun semn stop nu mai aparuse vreodata
Ca sa evit lovirea barei masinii din fata, am calcat pietonul
O masina invizibila a aparut de nicaieri, mi-a lovit vehiculul si a disparut
Pietonul nu stia in ce directie sa se indrepte, asa ca l-am calcat
Cauza indirecta a accidentului a fost un ins marunt intr-o masina mica, cu o gura mare
Stalpul de telegraf se apropia repede.
Am incercat sa virez in afara directii lui cand el m-a lovit in fata
Apropiindu-ma de intersectie, nu am vazut niciun vehicul venind din dreapta mea, asa ca am lovit masina din fata
Masina din fata mea a lovit pietonul, dar acesta s-a sculat asa ca l-am lovit si eu
Soferul dubei s-a uitat exact in ochii mei si eu am accelerat, pentru ca am considerat ca ne-am inteles din priviri.
Sigur ca n-am mai semnalizat, dar pe urma soferul respectiv n-a mai vrut sa recunoasca ca s-a uitat la mine.Dar eu pot sa va spun ca are ochii albastri
In timp ce ma deplasam cu autoturismul proprietate personala pe DN1 in directia Otopeni, un avion mi-a taiat calea, prin aer. Nu cred ca circula regulamentar, intrucat era foarte aproape de sol. Atunci fiul meu a tipat si, normal, pentru ca era disperat, el are doar 9 ani, eu am accelerat ca sa evit avionul si am intrat in masina din fata mea care era condusa de o femeie. Sa stiti ca femeia m-a si injurat.
Eu stateam linistit pe loc, la semafor. Deodata masina a plecat singura si l-a atins in bara pe conducatorul auto din fata mea. Atunci el s-a enervat si a dat tare cu spatele si mi-a spart farurile si mi-a indoit bara. Eu n-am avut nici o vina.
O femeie se prefacea ca traverseaza. Pe soferul din fata mea l-a pacalit si a franat. Am oprit si eu, dar soferul din spatele meu, care si el isi daduse seama ca femeia se preface, a intrat in mine si m-a impins in masina din fata. Pe urma a fost cum am spus eu. Femeia nici n-a mai traversat.
Ma aflu la 10.300 de metri deasupra apei si mi se termina combustibilul. Astept instructiuni.”
Turnul de control catre pilot:
“Repeta dupa noi: “Tatal nostru care esti in ceruri…”".
Vrei ca de la prima ora a diminetii sa te umfle rasul ?
Uita-te-n oglinda !
Ce poate fi mai tare decat sa castigi la loterie ?
Sa castigi la loterie a doua zi dupa divort.
Astăzi am găsit o valiză, în parc. Când am deschis-o, am văzut că are un fund fals şi acolo erau 100 000$. Nu-mi venea să cred ce noroc a dat peste mine. Toată viaţa mi-am dorit o valiză cu fund fals.
Cand vorbesc cu barbati casatoriti, am impresia ca toti traim cu aceeasi femeie ! ;)
Am fost acuzat că sunt rasist. Nu este adevărat ! Vă rog să înțelegeți ca imi este mai usor să scriu ”țigan” în loc de ”șomer de etnie romă cu cazier”.
Gheorghe si Ion.
-Ba, Ioane, lumea vorbeste ca nevasta-ta se iubeste cu tot satul.
-No, las ma Gheo, ca nu-i bai, ca satu-i mic. #-o
Un tânăr în autobuz, stă pe scaun, citeşte o carte. In autobuz se urca o doamnă în vârstă. Tânărul, foarte amabil din fire, se ridică în picioare şi îi oferă locul. Doamna se aşază şi zice:
- Tinere, dumneata cred că eşti din Cluj.
- Da, aşa e, de unde v-aţi dat seama ?
- Păi aţi fost amabil şi mi-aţi oferit locul !
Tânărul:
- Şi Dvs sunteţi din Bucureşti ?!
- Aşa e ! Cum v-aţi dat seama ?!
- Păi nu aţi spus mulţumesc ! :innocent:
Un mic sfat.
Nu spune niciodata: "Sunt inconjurat de prosti !" S-ar putea crede ca tu esti nucleul ...
Anunt la matrimoniale.
Caut partener de viata pentru o soacra vaduva, guraliva si insuportabila. Cerinte: sadic, inventiv, nemilos.
Dupa consult, scotianul pune pe masa medicului o moneda de doi centi. Medicul, simtindu-se ofensat, intreaba:
- Asta e pentru mine sau pentru asistenta ?
- Ce intrebare e asta !? Pentru amandoi !
Cica un irlandez, un mexican si un blond erau muncitori pe un santier, undeva la etajul 20. Vine pauza de masa. Irlandezul isi deschide punga cu mancare si zice:
-Din nou varza si carne de vaca ! M-am saturat ! Daca si maine tot asta gasesc in punga, ma arunc de la etajul asta !
Mexicanul deschide punga si zice:
-Din nou tacos ! M-am saturat de tacos ! Daca maine gasesc tot tacos, ma arunc si eu !
Blondul:
-Din nou lasagna ! M-am saturat ! Daca maine e la fel, ma arunc fara nicio ezitare si eu.
A doua zi, irlandezul are exact aceeasi mancare, se arunca si moare. Mexicanul se arunca si moare si el. Blondul idem, se arunca si moare.
La inmormantare, nevasta irlandezului:
-Daca stiam ca nu-i place, i-as fi gatit altceva !
Nevasta mexicanului:
-As fi putut sa-i dau tortillas, chilli peppers sau altceva ! Daca as fi stiut !
Acum toata lumea se uita la nevasta blondului ... si se uita ... si se uita ... La care nevasta blondului si ea blonda, zice:
-De ce va uitati asa la mine ?! Barbatul meu isi facea singur pachetul ! #-o
Gradina zoologica a fost inchisa de inspectorii ANAF deoarece .... au gasit un leu in plus !
Bancuri !
MIHAI GRIGORE
[b]LUNG DA\' BUN,CITITIL ![/b]B-)
Doua femei discutau incet intr-un compartiment de tren. Pe una din banchete statea un domn, care pretindea ca doarme. O ... (vezi toată discuția)