De la lume adunate si tot la lume date... Cand mori de ras traiesti mai intens ca oricand...
Despre viata
Viata e ce se intampla cand iti faci alte planuri.
Despre casatorie
Casatoria: perioada in care barbatul descopera ce fel de barbat prefera nevasta lui (The Vagabonds).
O casatorie fericita ar fi aceea dintre o sotie oarba si un sot surd (Montaigne).
Casatoria e un pact facut de un barbat care nu poate dormi cu fereastra inchisa si o femeie care nu poate dormi cu fereastra deschisa (G.B.Shaw)
Sotul meu spune ca vrea sa-si petreaca vacanta unde nu a mai fost niciodata. I-am propus bucataria (Nan Tucket)
Stii cand s-a terminat luna de miere? Atunci cand cainele iti aduce papucii, iar nevasta latra la tine (Roy Bolitho)
Un motiv bun pentru a te casatori este ca, atunci cand nu-ti vei gasi cheile, vei avea pe cine sa dai vina (M.M. Musselman)
Din toata inima iti spun: „Casatoreste-te!” Daca vei avea parte de o nevasta buna, vei fi fercit. Daca vei avea parte de una rea, atunci vei deveni filosof (Socrate)
Secretul unei casatorii fericite ramane... un secret (Henny Youngman)
Stii ce faceam inainte de a ma casatori? Orice voiam (Henny Youngman).
Despre barbati
Mai multi barbati ar fugi de acasa daca ar sti cum sa-si impacheteze singuri hainele in bagaje. (Leopold Fetchner).
Toti barbatii sunt la fel, dar au fetze diferite pentru a-i putea deosebi intre ei (Lawerence J. Peters)
Barbatii sunt ca focul: daca nu ai grija de ei, se sting (Zsa Zsa Gabor)
Orice barbat care spune: "Sotia mea si cu mine suntem parteneri cu drepturi egale”, se refera fie la o firma de avocati, fie la jocul de bridge (Bill Cosby).
E ciudat ca, atunci cand nu mai are nicio grija pe lume, barbatul se casatoreste (Robert Frost)
Am fost indragostit de aceeasi femeie timp de 40 de ani. Daca afla nevasta, ma omoara! (Henny Youngman)
Natura l-a facut pe barbat poligam, misiunea femeii e de a-l face monogam (proverb italian)
Despre femei
Femeia este un animal domestic, care traieste pe langa casa barbatului si se hraneste cu zilele lui.
O femeie frumoasa si desteapta e aproape barbat.
Femeile ar fi incantatoare daca ai putea sa cazi in bratele lor, fara sa cazi in mainile lor.
Dragul meu, arati bine si esti nostim, / Esti plin de sharm si bland, / Iar corpul tau este sublim, / Precum iti e si mintea. // Ai multe talente / Si haine frumoase, / Dar nimic nu se compara / Cu gustul de a-ti alege partenera. (Ellen Jackson)
O blonda la vulcanizare:
- Cum ai reusit sa spargi pneul in halul asta? intreaba muncitorul de la vulcanizare?
- Am calcat pe o sticla!
- N-ai vazut-o?
- Nu, tampitul dracului o avea in buzunar!
În gară la Fălticeni mă abordează o reprezentantă de la Colgate:
" Doamna, știați că o persoană obișnuită își spală doar 30% din dantură?"
"Domnișoară, suntem în Fălticeni. Aici o persoană obișnuită are doar 30% din dantura ...."
Până acum eram sărac, dar mi-am cumpărat un dictionar de sinonime si acum sunt nevoiaș, sărman, oropsit si necăjit.
Barmanul catre un client:
- Ce bei?
- Alocatia copiilor!
- Azi mi-am făcut CV-ul, l-am scris, l-am redactat, apoi m-a bușit plânsul.
- De ce?!
- E păcat să trimiți un asemenea om la muncă.
- Aveti cumva probleme cu drogurile in familie?
- Nu. Chiar deloc! Ne ajung la toti!
Dacă aveţi de gînd să mergeţi în cazino, îmbrăcaţi cei mai frumoşi chiloţi. S-ar putea să vă întoarceţi acasă numai în ei!
Oamenii de stiinta sustin ca organismul uman creste doar pana la 25 de ani.
Burta mea inca n-a aflat si cred ca si fundul meu se considera inca tanar...
După ce stewardesa-și termină obișnuitul „număr” privitor la siguranța zborului, un ardelean rostește:
- D-apăi coniță, parașute nu ne dați? Că io am mers și cu vaporu și ăia ne-or arătat unde-s colacii și bărcile de salvare.
- Domnule, aici nu suntem pe vapor, da?
- Da, deși io cred că-s mai mulți cei ce știu să înoate decît cei ce știu să zboare!
Accident auto : a fost calcata o oaie. Martor, un scriitor...
- Va rog sa ne povestiti cum s-a petrecut
- Domnule politist, atunci cand lumina lunii atingea duios spicele de grau, care dansau in adierea vantului de seara, iar trifoiul isi trimitea in aer mireasma dulce, o oaie...
- Va rog, relatati pe scurt
- Pai stiti, inainte sa treaca masina, iesea oaia din lucerna; dupa ce a trecut masina, iesea lucerna din oaie.
Rasul este considerat una dintre cele mai eficiente terapii ! Unele persoane s-au vindecat de boli grave nunai prin vizionarea unor filme de comedie !
Colectia mea de bancuri este practic inepuizabila. Mai greu este de umblat prin colectie, nefiind aranjata asa cum imi tot propun de vreo 5-6 ani.
M-am gandit ca este util pentru sanatatea mintii si a sufletului, sa dam drumul zilnic la voie buna. Acesta este singurul motiv pentru care insist si postez aproape zilnic cate ceva zambaret.
M-am cazat într-un hotel de cinci stele !
Credeti-mă, prosoapele erau atat de groase ca abia am reusit sa inchid valiza !
Am un respect deosebit pentru pisici. Mi-am dus pisica in alt oras, am lasat-o la groapa de gunoi, printre boschetari, fara nici o posibilitate de supravietuire. Dar s-a intors acasa. Fara urlete, fara amenintari, fara reclamatii la politie.
Nu ca soacra-mea ...
- Care sunt cele trei cuvinte folosite cel mai des in lume?
- I love you?
- Nu ....Made in China !
Pentru unii umorul este ca si o limba straina, fara subtitrare nu inteleg nimic ! :hm:
Cea mai distrugatoare explozie este explozia de entuziasm la un prost.
- Care este diferenta dintre o femeie si o greseala ?
- Cand gasesti greseala, problemele dispar. Cand gasesti o femeie, problemele abia incep sa apara !
Condamnatul la moarte isi asteapta executia. Directorul inchisorii, om milos din fire, afla ca nefericitul sufera de inima, asa ca ii spune calaului:
-Du-te si instiinteaza-l pe condamnat ca maine va avea loc executia publica. Dar spune-i-o asa, pe ocolite, sa nu faca un atac de cord, sa moara !
Calaul se duce sa execute ordinul. Se apropie de condamnat, si incepe sa-l gadile pe gat:
-Gâdi, gâdi, pe cine spanzuram noi maine ?
Sotul si sotia se uitau atent in Fantana Dorintelor ... Deodata sotia aluneca si cade in fantana ... El se da inapoi inmarmurit si exclama:
-Nu pot sa cred ca functioneaza !
Daca toti barbatii sunt la fel, de ce femeile aleg ?
Oamenii au fost creati ca sa fie iubiti, iar obiectele ca sa fie folosite. Motivul pentru care este acum haos in toata lumea este pentru ca obiectele sunt iubite iar oamenii sunt folositi.
La cat de mult ne place scoala, vom ajunge in situatia in care un barbat va cuceri o femeie doar cu un singur mesaj pe Facebook scris corect !
Asculta, esti baiat mare deja, ai 25 de ani. E timpul ca toate decizilile importante sa le ia prietena ta, nu mama ! ;)
Telefoanele sunt tot mai subtiri si mai destepte pe cand oamenii invers !
Dintii catre limba :
- Daca te presam putin, te putem taia !
Limba :
- O singura injuratura daca rostesc unei persoane zburati toti 32 ! :training:
Nu toata lumea uraste tiganii. O serie de insecte cum ar fi mustele, paduchii si plosnitele ii gasesc chiar foarte atragatori !
Bancuri !
MIHAI GRIGORE
[b]LUNG DA\' BUN,CITITIL ![/b]B-)
Doua femei discutau incet intr-un compartiment de tren. Pe una din banchete statea un domn, care pretindea ca doarme. O ... (vezi toată discuția)