De la lume adunate si tot la lume date... Cand mori de ras traiesti mai intens ca oricand...
Despre viata
Viata e ce se intampla cand iti faci alte planuri.
Despre casatorie
Casatoria: perioada in care barbatul descopera ce fel de barbat prefera nevasta lui (The Vagabonds).
O casatorie fericita ar fi aceea dintre o sotie oarba si un sot surd (Montaigne).
Casatoria e un pact facut de un barbat care nu poate dormi cu fereastra inchisa si o femeie care nu poate dormi cu fereastra deschisa (G.B.Shaw)
Sotul meu spune ca vrea sa-si petreaca vacanta unde nu a mai fost niciodata. I-am propus bucataria (Nan Tucket)
Stii cand s-a terminat luna de miere? Atunci cand cainele iti aduce papucii, iar nevasta latra la tine (Roy Bolitho)
Un motiv bun pentru a te casatori este ca, atunci cand nu-ti vei gasi cheile, vei avea pe cine sa dai vina (M.M. Musselman)
Din toata inima iti spun: „Casatoreste-te!” Daca vei avea parte de o nevasta buna, vei fi fercit. Daca vei avea parte de una rea, atunci vei deveni filosof (Socrate)
Secretul unei casatorii fericite ramane... un secret (Henny Youngman)
Stii ce faceam inainte de a ma casatori? Orice voiam (Henny Youngman).
Despre barbati
Mai multi barbati ar fugi de acasa daca ar sti cum sa-si impacheteze singuri hainele in bagaje. (Leopold Fetchner).
Toti barbatii sunt la fel, dar au fetze diferite pentru a-i putea deosebi intre ei (Lawerence J. Peters)
Barbatii sunt ca focul: daca nu ai grija de ei, se sting (Zsa Zsa Gabor)
Orice barbat care spune: "Sotia mea si cu mine suntem parteneri cu drepturi egale”, se refera fie la o firma de avocati, fie la jocul de bridge (Bill Cosby).
E ciudat ca, atunci cand nu mai are nicio grija pe lume, barbatul se casatoreste (Robert Frost)
Am fost indragostit de aceeasi femeie timp de 40 de ani. Daca afla nevasta, ma omoara! (Henny Youngman)
Natura l-a facut pe barbat poligam, misiunea femeii e de a-l face monogam (proverb italian)
Despre femei
Femeia este un animal domestic, care traieste pe langa casa barbatului si se hraneste cu zilele lui.
O femeie frumoasa si desteapta e aproape barbat.
Femeile ar fi incantatoare daca ai putea sa cazi in bratele lor, fara sa cazi in mainile lor.
Dragul meu, arati bine si esti nostim, / Esti plin de sharm si bland, / Iar corpul tau este sublim, / Precum iti e si mintea. // Ai multe talente / Si haine frumoase, / Dar nimic nu se compara / Cu gustul de a-ti alege partenera. (Ellen Jackson)
Vremuri noi
- Aveţi covrigi cu mac?
- Numai cu windows !
Grupul potrivit
M-am dus la “Alcoolicii Anonimi” şi le-am spus:
- Nu mă pot lăsa de jocurile de noroc !
Un tip îmi raspunde:
- Jucătorii Anonimi sunt cu un etaj mai sus, domnule.
- Mă scuzaţi, zic eu, sunt atât de beat încât nici nu mai ştiu unde mă aflu !
Timpul și prostia
Un intelectual adevărat niciodată nu îți va zice: “Prost ai fost, prost ai rămas”, ci îți va spune: “Timpul nu are putere asupra ta !”
Întrebare si răspuns
Întrebare adresată de un tânăr proaspăt căsătorit la un post de radio:
- Care este secretul unei căsnicii perfecte ?
- Să nu te prindă.
Tratament
Un pacient, rănit la picior, primeşte o reţetă de picături de ochi.
- Doctore, dar eu sunt rănit la picior !
- Da, dar … dacă te uitai pe unde calci … #-o
Onorariu
- Domnule, vindecarea dumneavoastră se datorează lui Dumnezeu şi robusteţii corpului !
- Domnule doctor, sper să ţineţi cont de aceasta şi la nota de plată !
Dialog intre tineri casatoriti
- Iubitule, tu vrei doar sa ne iubim tot timpul.
- Daca stiai sa gatesti poate vroiam si o ciorba ! :hugall:
GPS
Sotia isi suna sotul:
- Auzi, draga, tu ai umblat cumva la GPS-ul din masina ?
- Hmmm … da, am verificat dimineata distanta dintre Bucuresti si Timisoara.
- Multumesc, iubire. Eu acuma-s la Timisoara …
Dialog cu organul
Ma trage pe dreapta ieri un politai:
- Stii de ce te-am tras pe dreapta? ma intreba el..
- Probabil ca vrei sa vezi cat sunt de inalt … i-am raspuns.
- Ce, faci misto de mine? Iesi imediat afara din masina ! zbiera el.
- Vezi ? ii raspund, ti-am zis eu…
Recomandare
Intr-un centru de fitness un bancher in vârstă, cu burta, încearca sa dea jos din kilograme sub indrumarea unui antrenor personal. În sala intra o blonda superba cu un fund apetisant. Bancherul, privind lung toate aparatele, intreaba antrenorul:
- Tom, care aparat ar trebui sa folosesc pentru a atrage atenţia ei ?
- Domnule, eu v-as recomanda bancomatul din spatele salii ! :tooth:
Geo si Ion, doi prieteni in varsta, se intalneau in parc in fiecare zi sa hrneasca porumbeii, sa priveasca ratele si sa discute despre problemele lumii. Intr-o zi, Geo nu a mai aparut.
Ion nu stia nimic despre asta si s-a gandit ca poate a racit sau altceva de genul ăsta. Dupa ce Geo nu a aparut timp de o saptamana, Ion era ingrijorat.
Deoarece momentele in care s-au intalnit au fost doar in parc, Ion nu stia unde locuieste Geo, asa ca i-a fost imposibil sa afle ce s-a intamplat cu el.
Dupa o luna, Ion a revenit in parc si - sa vezi si sa nu crezi ! - aparuse și Geo ! Ion a fost atât fericit sa-l revada si l-a intrebat:
- Pentru numele lui Dumnezeu, Geo, ce s-a intamplat cu tine ?
- Am fost in inchisoare - raspunse Geo.
- Inchisoare ? Pentru ce ? striga Ion.
- Ei bine, o stii pe Maria, chelnerita aia draguta, blonda,de la cafeneaua unde merg eu cateodata ?
- Da, imi amintesc. Ce e cu ea?
- Ei bine, ea a depus plangere de viol impotriva mea si la cei 89 de ani ai mei, am fost atat de mandru, incat atunci cand am ajuns in instanta, am spus: "vinovat" !
- Bine .... si ti-au dat doar o luna pentru viol ?
- Ei,nu, judecatorul ala invidios pe mine, dupa cate inteleg eu, mi-a dat 30 de zile de arest pentru marturie mincinoasa ! :sticktongue:
Banc pentru mediul urban
Iti multumesc, Doamne, ca ai grija de prietenii mei ! Cum mi-am dat seama ca toti sunt bine ?
Nu ma suna niciunul !
Banc pentru mediul rural
In sat, la discoteca:
- Domnisoara, dansezi ?
- Nu.
- Atunci hai sa ne ajuti sa impingem un tractor. #-o
Banc numai pentru virgine (cu bulina rozalie)
- Fato, tu cand te-ai iubit prima data ?
- La 16.
- Si a doua oara ?
- La 16:30 !
Banc pentru pensionari
- Cum se numesc oamenii care nu mananca carne ?
- Pensionari.
Banc pentru bunici
Era odata un bunic care isi iubea foarte mult nepotica de 6 ani. In fiecare sambata, ieseau la plimbare numai ei doi si fetita petrecea momente de neuitat la teatrul de papusi, in carusel, la cinema sau la McDonald.
Intr-o sambata insa, bunicul era asa de racit ca a trebuit sa stea toata ziua la pat. Din fericire, bunica era sanatoasa si s-a oferit sa iasa ea cu nepotica in oras. La intoarcere, fetita s-a repezit pe scari in camera bunicului sa vada cum se simte.
- Ei, nepotica mosului, cum a fost cu bunica in oras ?
- Plictisitor tare, bunicule. Inchipuie-ti ca azi nu am intalnit nici un homosexual, nici o femeie de moravuri usoare, nici un cocalar, pitipoanca sau manelist. ;)
Bancuri !
MIHAI GRIGORE
[b]LUNG DA\' BUN,CITITIL ![/b]B-)
Doua femei discutau incet intr-un compartiment de tren. Pe una din banchete statea un domn, care pretindea ca doarme. O ... (vezi toată discuția)