De la lume adunate si tot la lume date... Cand mori de ras traiesti mai intens ca oricand...
Despre viata
Viata e ce se intampla cand iti faci alte planuri.
Despre casatorie
Casatoria: perioada in care barbatul descopera ce fel de barbat prefera nevasta lui (The Vagabonds).
O casatorie fericita ar fi aceea dintre o sotie oarba si un sot surd (Montaigne).
Casatoria e un pact facut de un barbat care nu poate dormi cu fereastra inchisa si o femeie care nu poate dormi cu fereastra deschisa (G.B.Shaw)
Sotul meu spune ca vrea sa-si petreaca vacanta unde nu a mai fost niciodata. I-am propus bucataria (Nan Tucket)
Stii cand s-a terminat luna de miere? Atunci cand cainele iti aduce papucii, iar nevasta latra la tine (Roy Bolitho)
Un motiv bun pentru a te casatori este ca, atunci cand nu-ti vei gasi cheile, vei avea pe cine sa dai vina (M.M. Musselman)
Din toata inima iti spun: „Casatoreste-te!” Daca vei avea parte de o nevasta buna, vei fi fercit. Daca vei avea parte de una rea, atunci vei deveni filosof (Socrate)
Secretul unei casatorii fericite ramane... un secret (Henny Youngman)
Stii ce faceam inainte de a ma casatori? Orice voiam (Henny Youngman).
Despre barbati
Mai multi barbati ar fugi de acasa daca ar sti cum sa-si impacheteze singuri hainele in bagaje. (Leopold Fetchner).
Toti barbatii sunt la fel, dar au fetze diferite pentru a-i putea deosebi intre ei (Lawerence J. Peters)
Barbatii sunt ca focul: daca nu ai grija de ei, se sting (Zsa Zsa Gabor)
Orice barbat care spune: "Sotia mea si cu mine suntem parteneri cu drepturi egale”, se refera fie la o firma de avocati, fie la jocul de bridge (Bill Cosby).
E ciudat ca, atunci cand nu mai are nicio grija pe lume, barbatul se casatoreste (Robert Frost)
Am fost indragostit de aceeasi femeie timp de 40 de ani. Daca afla nevasta, ma omoara! (Henny Youngman)
Natura l-a facut pe barbat poligam, misiunea femeii e de a-l face monogam (proverb italian)
Despre femei
Femeia este un animal domestic, care traieste pe langa casa barbatului si se hraneste cu zilele lui.
O femeie frumoasa si desteapta e aproape barbat.
Femeile ar fi incantatoare daca ai putea sa cazi in bratele lor, fara sa cazi in mainile lor.
Dragul meu, arati bine si esti nostim, / Esti plin de sharm si bland, / Iar corpul tau este sublim, / Precum iti e si mintea. // Ai multe talente / Si haine frumoase, / Dar nimic nu se compara / Cu gustul de a-ti alege partenera. (Ellen Jackson)
Legenda spune că dacă în mijlocul nopții te ridici din pat să mergi la baie și te lovești la picior de colțul dulapului, în mod miraculos începi să vorbești cu Dumnezeu și cu toți sfinții în manieră foarte confidențială …
Am luat pastile din alea de țânțari. Acum vine partea mai grea. Cum îi fac să le înghită ?!
Eu, chestia asta n-am înțeles-o. Când împlinești anii, stingi lumânarea, iar când mori ți-o aprinde …
Aș vrea să rog persoanele care pierd kilograme să fie puțin mai atente. Că mereu le tot găsesc eu …
Cum recunoști un ardelean în parcul de distracții ?
Mănâncă vata pe băț cu brișca !
Pică țiganul în groapa cu var. Strigă după ajutor tovarășului său …
– Haoleu, mo ! Întinde-mi o lopată repede !
– Du-te, mo ! De câteva secunde ești de rasă albă și deja vrei să muncești ?!
Radio ...
- Cand e singura data cand zambesti si inchizi ochiul la un dusman ?
- Patul fix pe umar, luneta stabila, si degetu' sigur si precis ...
Poveste din Ardeal ...
Janos traia intr-un sat unguresc, unde traiau si 10 romani ... Romanii aveau o biserica frumoasa, curte etc. ... In curtea bisericii, un par frumos care facea cele mai frumoase pere din sat ...
Janos se gandeste sa fure niste pere, dar popa il vede si il ameninta ca daca fura il baga in biserica si il face roman.
Vine Janos la furat, il prinde popa si il face roman ...
Pleaca Janos acasa si spune maica-sii ce i s-a intamplat ... Asta il bate bine pe motiv ca e roman !
La fel pateste si cu tatal si cu fratii lui, care il arunca in drum. Si cum statea Janos plangand in drum, il intreaba un om de ce plange. Janos raspunde:
-Mai, omule, de jumatate de ora sunt roman si asa ii urasc pe ungurii astia !
Explicatie pe repede la dreapta ...
Janos venea cu masina de la Miercurea-Ciuc in spre Tg.Mures si are un accident de masina. Vine politistu' si-l intreaba:
- Ce-ai facut, Janos ?
- Dom' politai, io venit cu masina de la Miercurea - Ciuc si eram tare obosit si cand vrut io sa ...
- Ho, ma Janos, mai repede, ca nu am timp !
- Io venit cu masina de la Mirecurea-Ciuc si chind vrut io sa ....
- Hai ba, zi-i mai repede !
- No bine, no ! Io venit de la Miercurea Ciuc, drumu fecut la dreapta, Io Nu !
Diferenta ...
Intr-un bar, doi unguri si un roman, primul ungur catre al doilea:
- Stii care-i diferenta dintre un roman si o nuca de cocos ?
- Nu ...
- Nuca iti ofera tot timpul ceva de baut, pe cand romanul niciodata !
Romanul de alaturi:
- Nu te supara, vrei ceva de baut ?
Ungurul:
- Mi-ar placea ...
- Atunci du-te si cumpara-ti o nuca de cocos !
Comando-ul secuiesc ...
Doi secui in tren, unul propune celuilalt sa intre in fiecare compartiment sa vada cine nu stie ungureste, sa-l taie cu briceagul.
Intra in primul compartiment, pasagerii joaca carti.
- Ce jucati aici ? intraba unul dintre secui.
- Septica americana, adica 'Amerikai hetest', raspunde un calator.
- Acestia stiu ungureste, zice secuiul catre colegul sau, hai sa mergem mai departe !
Intra in al doilea compartiment unde calatorii tot joaca carti.
- Ce jucati aici ?
- Saizeci si sase, adica 'Hatvanhat' !
- Si acestia stiu ungureste, hai sa mergem mai departe !
La fel si in compartimentul urmator.
- Ce jucati aici ?
- Popa-prostu', adica "Tokes Laszlo" ...
Badea Gheorghe la doctor:
- Zua bună, domnişoară doctor.
- Cu ce te pot ajuta, bade ?
- Nu stiu cum sa va spun .. .nu pot face dragoste.
- Se rezolva bade, nu fi necajit, uite îţi dau reţeta asta, scoţi medicamentele, iei câte una în fiecare seară şi te întorci peste o săptămână sa vedem cum a fost.
Se întoarce badea Gheorghe peste o săptămână rasucind caciula in mana .... doctorita-l intreaba direct:
- Este vreo schimbare in bine bade ?!
- Nimic ...
- Ti-am prescris cele mai tari medicamente, trebuia sa mearga .. uite cum facem ! Eu mă aşez colo pe pat, mă dezbrac şi ia încearcă matale să vezi ce simţi !
S-a infierbantat badea Gheorghe, s-a apucat repede de treabă şi a dragalit-o pe doctoriţa de i-a sarit boneta.
- Ei vezi, nene că poţi !?
- No dară cum să nu, aicea pot, da acasă n-am cu cine ...
Într-o zi toridă de vară, o familie numeroasă, încărcată cu pături, șezlonguri, coșuri pentru mâncare și alte ustensile folositoare la mare, traversa plaja în direcția parcării. După 10 minute tot alaiul se întoarce înapoi, în frunte cu capul familiei, care vorbea cu cel mai mic membru al neamului:
- Acum, fata tatei, arată-ne unde sunt îngropate cheile ...
Bancuri !
MIHAI GRIGORE
[b]LUNG DA\' BUN,CITITIL ![/b]B-)
Doua femei discutau incet intr-un compartiment de tren. Pe una din banchete statea un domn, care pretindea ca doarme. O ... (vezi toată discuția)