De la lume adunate si tot la lume date... Cand mori de ras traiesti mai intens ca oricand...
Despre viata
Viata e ce se intampla cand iti faci alte planuri.
Despre casatorie
Casatoria: perioada in care barbatul descopera ce fel de barbat prefera nevasta lui (The Vagabonds).
O casatorie fericita ar fi aceea dintre o sotie oarba si un sot surd (Montaigne).
Casatoria e un pact facut de un barbat care nu poate dormi cu fereastra inchisa si o femeie care nu poate dormi cu fereastra deschisa (G.B.Shaw)
Sotul meu spune ca vrea sa-si petreaca vacanta unde nu a mai fost niciodata. I-am propus bucataria (Nan Tucket)
Stii cand s-a terminat luna de miere? Atunci cand cainele iti aduce papucii, iar nevasta latra la tine (Roy Bolitho)
Un motiv bun pentru a te casatori este ca, atunci cand nu-ti vei gasi cheile, vei avea pe cine sa dai vina (M.M. Musselman)
Din toata inima iti spun: „Casatoreste-te!” Daca vei avea parte de o nevasta buna, vei fi fercit. Daca vei avea parte de una rea, atunci vei deveni filosof (Socrate)
Secretul unei casatorii fericite ramane... un secret (Henny Youngman)
Stii ce faceam inainte de a ma casatori? Orice voiam (Henny Youngman).
Despre barbati
Mai multi barbati ar fugi de acasa daca ar sti cum sa-si impacheteze singuri hainele in bagaje. (Leopold Fetchner).
Toti barbatii sunt la fel, dar au fetze diferite pentru a-i putea deosebi intre ei (Lawerence J. Peters)
Barbatii sunt ca focul: daca nu ai grija de ei, se sting (Zsa Zsa Gabor)
Orice barbat care spune: "Sotia mea si cu mine suntem parteneri cu drepturi egale”, se refera fie la o firma de avocati, fie la jocul de bridge (Bill Cosby).
E ciudat ca, atunci cand nu mai are nicio grija pe lume, barbatul se casatoreste (Robert Frost)
Am fost indragostit de aceeasi femeie timp de 40 de ani. Daca afla nevasta, ma omoara! (Henny Youngman)
Natura l-a facut pe barbat poligam, misiunea femeii e de a-l face monogam (proverb italian)
Despre femei
Femeia este un animal domestic, care traieste pe langa casa barbatului si se hraneste cu zilele lui.
O femeie frumoasa si desteapta e aproape barbat.
Femeile ar fi incantatoare daca ai putea sa cazi in bratele lor, fara sa cazi in mainile lor.
Dragul meu, arati bine si esti nostim, / Esti plin de sharm si bland, / Iar corpul tau este sublim, / Precum iti e si mintea. // Ai multe talente / Si haine frumoase, / Dar nimic nu se compara / Cu gustul de a-ti alege partenera. (Ellen Jackson)
Care-i deosebirea intre noi si copiii nostri ?
Copiii nostri nu reusesc sa inteleaga bancurile de mai jos, iar noi reusim sa radem si acum ! 1
Leul nu mai are valoare. Ce-i de facut ?
- Îi dam patru gauri.
- Si asta ar rezolva ceva ?
- Nu, dar am putea să-l vindem ca nasture ...
În România nu se mai fabrica paturi. Nu mai avem nevoie. Dușmanul de clasă nu doarme, partidul veghează, iar clasa muncitoare lucrează necontenit.
Propuneri de imn national.
Descurcă-te, române.
De-aș mai duce-o pân-la toamnă.
Pe-al nostru steag e scris uimire.
Pe-al nostru steag e scris uschire.
Ce este Securitatea ?
Inima partidului care bate, bate, bate ...
Bula iese din sediul militiei judetene și epuizat, se sprijina de un pom. Un trecator se apropie de el, întrebând:
- Nu va suparati, nu stiti unde se bate la masina ?
- Nu stiu, pe mine m-au batut manual.
La coadă la carne, un glumeț face haz de necaz:
- Care este deosebirea dintre porc si macelarie ? Simplu: porcul are coada mica si carne multa, macelaria ....
Un tovaras de la coada i se adreseaza:
- Dar care-i deosebirea dintre ceasul meu si tine ?
- E buna ! Nu stiu ...
- Ceasul meu merge singur, tu mergi cu mine.
Va urma
Cui nu-i place nu citeste. Rasul nu este obligatoriu, amintirile pot fi ...
Care este deosebirea dintre vânt si militie ?
Militia bate mai tare.
Concurs.
Primul candidat este un tip cu pile:
- În 1907 a avut loc o mare rascoala populara. În ce an a avut loc răscoala populară din 1907 ?
Cel de-al doilea candidat are numai relatii:
- În 1907 au fost omorâti 10.000 de tarani. Câti tarani au fost omorati în 1907 ?
Al treilea candidat n-are nici pile, nici relatii:
- În timpul rascoalei din 1907 au fost omorâti 10.000 de tarani. Va rugam sa-i nominalizati...
Ce sunt rusii ? Prieteni sau frati ?
Frati, ca prietenii ti-i poti alege ...
Expozitia nationala de arte plastice a fost închisa din cauza ca sub bustul lui Ceausescu semna Jalea, iar portretul ei era semnat Baba ...
Ce deosebire exista între Decebal si Nicu Ceasca ?
Primul practica cultul mortilor, al doilea moartea cultilor ...
De 1 Mai va trebui sa defileze toata populația, de la mic la mare.
Vor sa ne numere, sa vada câti am mai iesit din iarna. (1984).
Dilema lui Bula: sa mor acum de frig, sa mor la vara de foame ...
La plecarea în Uniunea Sovietica, cosmonoatul Prunaru îi lasă mamei un bilet:
-Dragă mama, plec în Cosmos. Vin peste 30 de zile.
Întors din misiune acasa, Prunaru constata ca mama era plecata. Pe frigider gaseste un bilet:
-Dragul mamei, am plecat sa cumpar brânza, nu stiu când revin ...
Cel mai bun banc politic: Pofta buna !
Au fost introdusi ghizi în magazine: Aici a fost carne ... aici a fost brânza ...
Lui Bula i-au degerat mâinile. A cautat mâncare în frigider..
Coada mare ...
Un tip se apropie si intreaba :
- Nu va suparati, ce se da aici ?
- Nu stiu, domnule, stai sa întrebam. Întrebarea circula pâna la primul din rând.
- Nu stiu. Mi s-a facut rau si m-am sprijinit de zid. Când mi-am revenit, era deja coada în spatele meu.
- De ce nu pleci atunci ?
- Pai acum, cand sunt si eu primul la o coada ?!
Care este deosebirea dintre macelaria dinainte si cea actuala ?
Înainte scria pe firma: „ La Gogu ” si înăuntru era carne. Acum, pe firma scrie „Carne” si-nauntru e Gogu.
Un ascultator întreaba la radio Erevan daca cei care au inventat comunismul erau oameni de stiinta.
Raspunsul este NU: daca erau oameni de stiinta, l-ar fi încercat întâi pe câini ...
Ce e mic, negru si bate la usa ? Viitorul !
Care este flora României ?
22 de milioane de lacramioare, un ochiul boului si o matraguna.
Pesimistul spune: Mai rau nu se poate !
Optimistul spune: Ba se poate !
Ce faci, batrâne, cum îti merge ?
- Ce sa fac, încerc si eu sa supravietuiesc.
- O sa regreti amarnic.
Bancuri !
MIHAI GRIGORE
[b]LUNG DA\' BUN,CITITIL ![/b]B-)
Doua femei discutau incet intr-un compartiment de tren. Pe una din banchete statea un domn, care pretindea ca doarme. O ... (vezi toată discuția)