niculinapopa a scris:
..............................
Este posibil asa ceva?
------------------------
Da doamna, este posibil asa ceva. O domnisoara din provincie a fost amendata in Bucuresti pentru calatorie fara bilet. N-a primit procesul verbal si instiintarea de plata, dar semnase procesul verbal de luare la cunostinta, dar nu semnase de primirea vreunui exemplar, asa cum prevede art. 26 din OG nr.2/2001. Dupa 8 luni a venit titlu executoriu de la primarie. A contestat titlul executoriu si procesul verbal. S-a trimis lspre judecare a sectorul 1 Bucuresti. Intre timp a venit a doua somatie de plata de la primarie. A contestat-o si pe aceasta. Trimisa si aceasta la sectorul 1 Bucuresti. Prima cerere de anulare a procesului verbal a fost respinsa, atat la judecatorie, cat si la Tribunal. A doua, urmand aceiasi cale, a fost admisa.
Va mentionez ca motivele si argumentele cererii de anulare a procesului verbal de contraventie, au fost identice la ambele doasare, scoase de pe calculator.
Vazand cele intamplate, la diferenta de 3 luni unu de altul, am exclamat: ASTA E! aSTA-I CELEBRA JUSTITIE ROMANA.
Apoi mi-am pus o intrebare: DAR PANA CAND?