avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Administratori imobile angajati la primarie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Administratori imobile angajati la primarie

Buna ziua,

Va rog ma-mi spuneti daca o primarie de oras poate angaja administratori de imobile pentru asociatiile de proprietari sau locatari. In legea 230 se specifica ca primaria sprijina dar face si angajari? Este legal asa ceva?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Bloc Expert , Administrator imobile 23:12, 21 Mai 2014
Ati inteles corect.
Este vorba de SC ADPB Administrare S3 SRL, dupa cum vedeti si in linkul paginii mentionate mai sus. Consiliera cu care am discutat, la invitatia dumneaei, mi-a confirmat ca firma de administrare este partener al primariei s 3.
ADPB SA este de asemenea partener al primariei iar initialele "ADPB" confirma legatura dintre ele, parerea mea. [ link extern ] /
L.C.
Aceasta firma este ca multe alte firme care administreaza imobile, care se ocupa cu profesionalism pentru siguranta locuitorilor de la bloc, singura diferenta este ca este sprijinita de primaria de sector. Primaria sprijina si nu angajeaza. Kta87 se referea la angajarea administratorilor in cadrul primariei nu ca si administratori angajati de un SRL.
Este legal sa detina primaria un SRL?
Primaria poate fi in parteneriat cu o firma dar nu un SRL.

''Puneti asemenea intrebari pentru a afla daca se poate sau nu, ori s-a intamplat asa ceva in asociatia dumneavoastra? ''

''Concret care este situatia de fapt in primaria dv sau in asociatia dv?''

Concret este aceeasi problema ca la KTA87, in incercarea de a face angajari in cadrul asociatiei pentru a functiona legal, reprezentantul primariei le spune administratorilor sa nu faca angajari ca primaria o sa faca angajari pentru a administrarea blocurilor din oras. Administratorul nostru ( si toti ceialti din oras) nu este atestat, fara calificare, fara contract cu asociatia si cu multe restante la toate firmele de utilitati.

Buna ziua,

Am aflat cu stupoare ca Presedintele asociatiei noastre de proprietari a incheiat un contract cu aceasta firma, SC ADPB ADMINISTRATIE S3, desi majoritatea proprietarilor nu erau de acord, deoarece noi aveam un administrator cu atestat, si el proprietar in blocul nostru.

Ca sa poata incheia acest contract, la sfaturile reprezentantului acestei firme, au desfiintat postul de administrator, desi d-lui administrator nu aveam ce ii reprosa din punct de vedere profesional, si nu aveau mandat din partea Adunarii generale sa faca acest lucru.

Deranjant este ca acest reprezentant al firmei a participat la sedintele Comitetului Executiv si i-a consiliat personal in actiunea de concediere a administratorului si ar fi participat la intocmirea proceselor verbale in care se consemna acest lucru.

Acum suntem in situatia de a schimba Presedintele si Comitetul Executiv pentru abuz.

Alte discuții în legătură

Cu sau fara administrator la asociatia de proprietari lupmarcel lupmarcel Buna ziua! Sunt presedinte la o asociatie de proprietari si va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare: asociatia de proprietari este ... (vezi toată discuția)
Administrare imobil prin interpus conjoint conjoint Este in regula ca o persoana, reprezentant,angajat,delegat sau ce o fi al unei PFA( cu obiect de activitate cod CAEN 6832), sa presteaze activitatea de ... (vezi toată discuția)
Firma administrare imobile Larisa-Lory Larisa-Lory Buna ziua, Doresc sa deschid o firma (SRL) care sa aiba ca principal obiect de activitate cod 6832. Imi trebuie neaparat sa am cursul de administrator, sau ... (vezi toată discuția)