in perioada 2010- oct 2012 am fost in cic.In necunostinta de cauza am semnat un contract de mandat cu o firma de asigurari in 13.04.2013.Desi am facut asigurari,am avut venit doar in cateva luni si deci eu am incasat aproximativ 80 lei acum trebuie sa restitui indemnizatia din momentul cand am incheiat contractul cu firma de asigurari184000.Ma intreb daca exista ceva solutii sa nu restitui toata suma ci doar pe lunile in care am avut venit sau in alta ordine daca acum mai pot solicita retroactiv stimulentul de insertie
In cele din urma agentia judeteana a mentinut decizia initiala de debit drept urmare am depus in instanta contestatie.Problema este ca dupa aceasta procedura mi-am schimbat domiciliul/adresa ,am depus cerere la posta pt redistribuirea corespondentei la noua adresa dar se pare ca Tribunalul mi-a trimis o adresa sa platesc o taxa de timbru pt cererea mea pe vechea adresa iar pers care locuiesc acolo nu mi-au comunicat.Acum am primit o adresa de anulare a cererii mele pt ca nu am respectat procedura de 10 zile,aceasta are drep de reexaminare 15 zile.Se mai poate face ceva.Exista un temei legal daca mi-am schimbat adresa si am si copie dupa cererea depusa la posta.Va multumesc anticipat.
deci nu pot sa cred observ ca ar trebui sa cunosc o groaza de legi,eu mi-am schimbat resedinta doar iar domiciliul zilele trecute chiar nu exista nici o posibilitate sa pot continua procesul deoarece este o suma imensa in joc.Va rog daca exista o cale sa ma sfatuiti,cererea de reexaminare a hotararii de anulare nu poate fi motivata ca nu eu am primit citatia si nici o persoana din familia mea.Va multumesc