in perioada 2010- oct 2012 am fost in cic.In necunostinta de cauza am semnat un contract de mandat cu o firma de asigurari in 13.04.2013.Desi am facut asigurari,am avut venit doar in cateva luni si deci eu am incasat aproximativ 80 lei acum trebuie sa restitui indemnizatia din momentul cand am incheiat contractul cu firma de asigurari184000.Ma intreb daca exista ceva solutii sa nu restitui toata suma ci doar pe lunile in care am avut venit sau in alta ordine daca acum mai pot solicita retroactiv stimulentul de insertie
nu imi pot calma furia si am nevoie din nou de sfatul dvs.Avand in vedere ca cei de la agentia judeteana au gresit de doua ori o data cu prima decizie,apoi cu a doua ca rspuns al contestatiei mele(avand si raspunsul agentiei nationale) si acum isi recunosc greseala eliberand alta decizie cu diferenta intre prima 18444 si a 2 a 7000 deci peste 10000 lei eu nu-i pot trage pe nimeni la raspundere ?exista cai legale si in ce consta?
Nu vad ce cale in instanta sa folositi. AJPIS nu a pus in executare acea decizie, iar acum a emis o alta decizie de debit . Care decizie ar fi buna, prima sau a doua?