buna ziua,
am terminat fondul la un proces de divort.
pentru ca s-a stabilit exercitarea autoritatii parintesti in comun, desi tatal se afla intr-o situatie in care nu poate sa-si exercite autoritatea ( in detentie in strainatate), am facut apel pentru acest capat de cerere.
fostul sot mi-a spus sa retrag apelul facut, pentru ca imi trimite o procura prin care sa pot iesi cu copilul din tara/ sa-l pot inscrie la liceu etc...
se poate sa trimita o procura pentru o perioada mare 2-3 ani si fara un obiect precis ?
ce ar trebui sa contina o astfel de procura astfel incat sa am practic autoritate exclusiva cat el nu este prezent, adica o procura prin care sa hotatasc tot in ceea ce priveste copilul ?
exista o astfel de procura ?
inteleg ca e derutat, dar aici e vorba de copil, nu de el....
i-am spus ca atunci cand vine acasa va putea face o cerere in acest sens, ca atunci cand va cunoaste copilul si se va acomoda cu el , nu am nimic impotriva,dar...
nu cred, sper cel putin, ca nu e capabil sa-i faca rau copilului, doar indirect, facandu-mi rau mie....
mai are de stat in jur de 3-4 ani....daca era vorba de cateva luni, nu ma complicam cu procese.