avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Masina mostenita, inmatriculata pe Bulgaria
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Masina mostenita, inmatriculata pe Bulgaria

Buna ziua,

am dezbatut succesiunea dupa tata si, pe langa bunurile care sunt indicate in CM, ar mai fi un autoturism inmatriculat in Bulgaria.

Ce procedura trebuie indeplinita pentru a mi se recunoaste dreptul de proprietate asupra masinii si pentru a o putea inmatricula pe numele meu, de vreme ce notarul a refuzat sa o treaca in CM pentru ca nu apare in certificatul fiscal? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: AuraMIA , utilizator 21:24, 16 Ianuarie 2014
@cyan - aceasta ar fi singura varianta pertinenta in prezent, dar ce garantie am ca d-l din Bulgaria va accepta pur si simplu sa imi faca actele fara sa ma supuna unui santaj? Practic, ar putea sa imi ia masina, desi ea a fost cumparata sau sa imi mai ceara inca o data pretul. Si daca il gasesc, nu ar fi mai avantajos sa imi faca acte de v-c?
daca eu detin cartea de identitate a acesteia, poate cetateanul bulgar sa emita vreo pretentie?

ce ma fac daca d-l a decedat? trebuie sa ii caut mostenitorii?
e o situatie tare neplacuta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare in bulgaria, vreo sugestie? catalin bratianu catalin bratianu am adus de curand din austria un vw transporter motor 2400 cc,cand am mers cu masina la rar am constatat ca pt a inscrie masina in Romania taxa e mult prea ... (vezi toată discuția)
Legea privind circulatia in romania a autovehiculelor inmatriculate in alte state ioan neicu ioan neicu Buna ziua! Un cetatean roman curezidenta in spania cu contract de munca pe termen nelimitat PROPRIETAR al unui autoturism inmatriculat in Spania,are dreptul sa ... (vezi toată discuția)
Intentie de inmatriculare auto urmata de deces claudidi claudidi Sotul meu detinea in autoturism inmatriculat pe firma din Bulgaria. A luat nr rosii pt a o inmatricula insa pana sa ajunga cu masina la programari a decedat. ... (vezi toată discuția)