Am fost casatorita 3 ani jumate si dupa 3ani jumate de casatorie am ramas gravida iar sotul din cauza ca avea o amant acare a pus presiune pe el a bagat ;a div de mine,in principiu am fost de acord cu div deoarce m-am lasat pacalita si mintita de el.acum insa ca stiu adv si de ce a vrut div vreau sa facem partaju insa el nu vrea,nu am facut mare lucru impreuna dar totusi vreau si eu ceva.
dupa nunta ne-am deschis un cont unde am pus toti banii de la dar,caontu fiind deschis pe numele lui si eu imputernicita.
el mi-a cumparat mi-e cateva bijuteri si verigheta si mi-a daruit un iphon care acum nu vrea sa mi le mai dea.....si am intalesc ca sunt cadouri si imi apartin
el si-a lu-at o masina pe firma dar sa platit ratele in timpu casatoriei si masina a fost trecuta pe persoana fizica ...pe numele lui.
paritnit lui i-au dat un teren iar ai mei un apartament insa la apartament el a fost cu mine la notar si a declarat ca apartamentu sa-mi fie ca bun doar mi-e astfel el va fi liber de orice sarcina si obligatie ...imi este ca bun cu nuda propietate...si acum ma intreb poate sa ceara pretenti la el?
banii din cont mi-a zis ca ia retras...eu de la casatorie si pana acum in fiecare luna i-am dat lui banii d a depus in cont lunar...deci sunt si banii mei
cum pot dovedi ca ace cont a existat dar el a scos banii imediat dupa div sau char in timpu div...ma ajuta va rog si pe mine cineva???
si inca o intrebare daca din cauza fap ca sunt insarcinata mi-am pierdut locul d munca in timpu casatoriei el este obligat sa ma intretina pe mine??????
somaj puteti primi daca aveti lucrat 1 an in ultimii doi ani si nu conteaza ca ati lucrat doar 2 luni la ultimul loc de munca! cred ca se mai poate primi si in alte imprejurari dar trebuie sa va interesati!
M-am hotarat sa imi dau fostul sot in judecata ptr pensia alimentara si nu stiu ce tr sa fac?
Pot sa ma prezint sg sau pot sa inaintez dosaru chiar eu personal...?
Cum se face cererea..ma puteti ajuta cu un model si mai multe detalii...la fel si cu partaju.multumesc
nu,nu am si am incercat as vb cu el sa ne intalegem amiabil sa nu aj in judecata dar nu vea...cu el nu se poate comunica.trebuie sa il dau in judecata ptr pensie alimentara si vreau si partaju...dar nu stiu cum sa fac.
Divort
ContSters189893
In anul 1995 am cumparat un apartament fiind necasatorita , in anul 1998 m am casatorit , impreuna am facut unele imbunatatiri printre care am cumparat si o ... (vezi toată discuția)