Buna ziua,
In timpul casatoriei, am achizitionat un imobil pe numele meu, fara insa ca sotul meu sa stie acest lucru. Doresc sa stiu daca, in urma unui divort, sotul va putea sa aiba pretentii de orice fel la acest bun?
Pai pentru ea chiar e o donatie, ca n-a dat bani si a primit un bun. Dar ar putea fi o simulatie doar privitor la partile din contract, nu stiu motivele de la baza actului, nu prea avem detalii importante.
Colega...ce sa raspunda? Este clar ca a primit cadou un apartament, iar sotul nu stie...inca! Nu se pune problema de bani pentru a se prescrie ceva, iar actiunea in revendicare a proprietatii este imprescriptibila...Insa am deviat de la subiect.D-na vrea sa stie ce sa faca sa nu imparta cu sotul...este clar ca daca afla acesta, atunci divortul va fi din vina ei, cu consecintele legale asupra copiilor, daca exista si asupra impartirii bunurilor celorlalte....Cam asta e treaba! Si cu sunca in pod si cu felia unsa....
Cred ca sunt presupuneri, asa si eu presupun ca nu se pune problema reala a unui divort, insa nu am temei real sa sustin asta.
Cred ca doamna ascunde niste chestiuni pentru cineva, nu stiu daca musai pentru dumneaei. dar asta e treaba ei si nu cred ca e locul nostru sa judecam.
DACA ajunge la partaj, atunci sa contacteze cativa avocati, sa asculte mai mutle solutii juridice si sa isi asume una. Pana la acel moment si in lipsa de amanunte, discutam discutii.
Partaj imobil
elena Dragomir
Am primit bani de la mama din vanzarea unui imobil si am cumparat un alt apartament. Eram casatorita. Acum doresc sa il vand dar trebuie sa fac partajul. ... (vezi toată discuția)